New Profesional Consult 930 x 122

furt

Pitești: Atenție! Hoții dau iama în scările de bloc din municipiu

Atenție! Hoții dau iama în scările de bloc din municipiul Pitești. Un tânăr a ajuns pe mâna Poliției după ce a reușit să fure două biciclete.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 12 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti au continuat cercetările în două dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, și au identificat și reținut un bărbat de 29 de ani, din Costești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Din cercetări s-a reținut că, în noaptea de 11 februarie a.c., bărbatul în cauză ar fi sustras două biciclete din scara unui bloc din municipiul Pitești.

În ziua de 12 februarie a.c., bărbatul a fost identificat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Costești și condus la sediul Secției 2 Poliție Pitești, pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și predat uneia dintre persoanele vătămate.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Renasterea Banateana

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3