NOR CURIER 930X122

dezaxat

Pitești. Atenție, părinți! Bărbat cu gesturi dezaxate față de copii!

Pitești. Atenție, părinți! Bărbat cu gesturi dezaxate față de copii!

Citiți și: Pitești. Dezaxat în parc! A vrut să întrețină relații sexuale cu un minor

Gesturi de pedofilie în plină stradă!

Un bărbat de 44 de ani a pipăit o minoră, în zonele intime, în timp ce se aflau într-un loc public din Pitești.

Citiți și: ARGEȘ: UN ALT PEDOFIL, REȚINUT

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului, cu propunere de trimitere în judecată.

,,Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în care se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, conform art. 219 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 24 iulie a.c., în timp ce se afla într-un loc public de pe raza municipiului Pitești, un bărbat de 44 de ani, ar fi pipăit în zonele intime o minoră.

Pitești. Atenție, părinți! Bărbat cu gesturi dezaxate față de copii!

În scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat pe bărbatul în cauză, de 44 de ani, din Pitești, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90