New Profesional Consult 930 x 122

pod argeș

Pitești: Atenție, șoferi! Restricții pe un drum deosebit de important

Pitești: Atenție, șoferi! Restricții pe un drum deosebit de important

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții pe mai multe drumuri importante din județ

Municipalitatea piteșteană anunță că circulația pe podul peste râul Argeș va fi restricționată, în acest weekend.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică. în intervalul orar 20.00 – 06.00, se vor executa lucrări de reparații în zona menționată:

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții mari de circulație pe un drum intens tranzitat

,,Primăria Municipiului Pitești anunță că în zilele de sâmbătă – duminică, 06.04.2024 – 07.04.2024, de la ora 20:00 (06.04.2024) până la ora 06:00 (07.04.2024), circulația pe podul peste râul Argeș va fi restricționată (fără întreruperea circulației), ca urmare a lucrărilor de reparații la suprafața căilor de rulare, respectiv intervenții la rosturile de dilatare, lucrări ce se impun în vederea asigurării unui trafic corespunzător.

Pitești: Atenție, șoferi! Restricții pe un drum deosebit de important

Lucrările de reparații se realizează în funcție de condițiile meteo, vizând diminuarea la maximum a disconfortului creat în trafic.

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu prudență, în zonă, pentru evitarea incidentelor nedorite.”, se arată în comunicat.

Foto: Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3