New Profesional Consult 930 x 122

bascov

Pitești. Atenție, trece trenul! Pardon, oile!

Nu doar infrastructura proastă îi face pe șoferii din România să întârzie ori să-și piardă răbdarea în trafic.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Dovadă stau imaginile surprinse în această seară, pe strada Serelor, spre Centura Piteștiului, acolo unde mai mulți conducători auto au fost nevoiți să stea pe loc, pentru ca o turmă de oi să traverseze.

S-a întâmplat chiar lângă trecerea cu calea ferată.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În zonă s-a format o coloană de mașini. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile ne-au fost trimise pe numărul de WhatsApp al redacției – 0774 587 441, de un cititor ePitești.ro.

 

Astfel de episoade nu sunt străine ori rare în spațiul românesc al secolului XXI.

Reamintim că, săptămâna trecută, traficul pe Centura Piteștiului, spre Autostradă, a fost blocat preț de câteva minute de o văcuță dezorientată. Subiectul pe larg, AICI – Incredibil! O vacă a oprit circulația pe Autostrada Pitești – București!

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de Facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90