New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

Pitești. Au dansat și blocat strada cu bolizii în plin centru!

Pitești. Au dansat și blocat strada cu bolizii în plin centru!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

În ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 339 și 371 din Codul Penal, urmând a fi stabilite împrejurările în care fapta a fost săvârșită și măsurile legale ce se impun.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

9 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Frate, astia sunt mai prosti decat manelistii! Nu auzi decat niste sunete din pestera de la ei, cred ca singura lor justificare de a fi este faptul ca stau langa o masina si se lauda ca e a lor. Am vazut si ca exista un tipar al aspectului exterior la limbricii astia cu scula mica, sunt rasi in cap si au barba. Cand vedeti unul de-asta pe strada aratati-i semnul universal, distanta dintre degete de 5 cm. Nevestele lor, daca au, stiu exact ce inseamna…

  • gil spune:

    a venit momentul sa ne mutam din mizeria asta de “oras” , acaparat de infractori

  • Marius spune:

    Nu e problema ca sunt așa ziși interlopi. Adică sifoanele Poliției. Proxeneți ,Cămătari , Busnitari. Etc

  • Mihnea spune:

    Bv ca nimeni nu ii intreaba de unde provin banii cu care au cumparat masinile….Aici duce coruptia!

  • Un cetatean ingrijorat spune:

    In ce hal a ajuns acest oras, si nu numai acesta..multumim democratie si multumim conducatorilor nostru pentru legile bine facute..Dumnezeu sa aiba mila de sufletele noastre!

  • Alexandru Victor spune:

    Parerea mea este sa il reactivati pe Bumbeneci , ca din pacate Darie si Dinu nu mai sunt printre noi …au ajuns orasul sa fie cucerit de tiganii proxeneti de la Bascov…Politia nationala doarme, politia locala sforaie, Gentea e preocupat de sali de sport si fotbal falimentar…CJ are un consilier vasnic in persoana lui Dan Nicolae …la ce bun mai stati in functii domnilor daca nu sunteti in stare sa potoliti niste tigani care in curand o sa danseze manele pe birourile voastre….Dragi pitesteni, rusine sa ne fie ca toleram asa ceva…

  • Ioniță andrei spune:

    Politia faceți dreptate va rugam asa ceva e jalnic..se aude cum striga și nume adica aveți indicii.nu se poate ca acești …neoameni sa circule pe străzi…Dreptate.

  • marian spune:

    felicitari proprietarilor ca siau permis (nu conteaza cum au facut bani)

  • Halloween spune:

    Vă este ciudă că nu știți să dați o atenție, nu aveți pe cineva unde trebuie, banii voștri nu au putere. Merităm ce am ales de 30 de ani, raul cel mai mic, niciodată binele cel mare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3