New Profesional Consult 930 x 122

autobuz

Pitești. Au „leșinat” ușile unui autobuz Publitrans

Pitești. Au „leșinat” ușile unui autobuz Publitrans

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Un incident neplăcut a avut loc astăzi într-un autobuz Publitrans. Ușile din mijloc ale autobuzului s-au stricat. Câțiva călători au încercat să le repare, conform imaginilor apărute în mediul online.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

„A fost forțată (n.r. ușa) și s-a smuls din articulație brațul de acționare. Ușa nu a căzut și nu a atins pe nimeni, incidentul s-a produs în stație la Gară Sud, stație în care au fost debarcați si călătorii.

Autobuzul a fost direcționat spre garaj pentru remediere. Nu are nicio legătură cu vechimea autobuzului, acest tip de defectare se întâlnește în transportul public, dar nu are cum să pună în pericol siguranța călătorilor întrucât se întâmplă în staționare când sunt acționate ușile de acces”, declară pentru publicația noastră Manuel Rotaru (foto).

Sursă foto principal, 1 și 2: Facebook Pitești, orașul meu!

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Edi spune:

    Domnul M.R. nu cred ca a calatorit prea des cu pocnitorile alea de autobuze, daca o facea sigur isi dadea seama ca exista momente cand siguranta calatorilor este pusa in pericol. Sincer pareau mai sigure vechile autobuze Ikarus cu burduf.

  • Georgiana spune:

    Astfel de autobuze ar trebui scoase din circuit. Pe lângă faptul că sunt deplorabil de murdare, au un miros groaznic, în plus se mai si rup si pun viața călătorilor în pericol. Oare când o să ajungem si noi la standarde europene? Poate peste sute de ani distanță si asta pentru că nu se dorește să se renunțe la lucrurile vechi. Să se ia măsuri si să se scoată vechiturile astea de pe stradă. Am ajuns de tot râsul.

  • Sorin spune:

    Domnul EDIL de ce nu călătorește cu autobuzul ca alți primari ,ex Boc,ii e frica ca îl înjură lumea,nu mai are bani de autobuze ,a pus semafoare ,sensuri giratorii a mărit salariile la politia locala,cât despre prostime la viitoarele alegeri.OARE NU SE POT STRANGE SEMNATURI PT DESFIINTAREA ACESTOR DOUA INSTITUȚII CARE TOACA BANII DEGEABA,POLITIA LOCALA SI PRIMARIE,CRED CA PITESTIUL AR ARATA MULT MAI BINE FARA ELE.

  • Daniel fita spune:

    Aceste autobuze sunt espirate de mult timp și nu ai nici o siguranță de a m-ai calatori cu ele!Vara te sufoci în calatorii ,pline de mucegai,iarna ingheti!Dacă ploua foarte rar găsești un loc pe scaune! Prețul pe transport este unul din cele mai mari din țară, dar condițiile de transport nemultimitoare!

  • Eleonora spune:

    Am călătorit cu un astfel de autobuz în ziua de 22.12.2022 pe traseul nr. 8.Sunt deplorabile, murdare., zgomotoase și înghețate. Nu știu cum suportă șoferii acestor autobuze să facă serviciul pe ele.Domnule primar, dacă aveți milă și putere, vă rog să le scoateți de pe traseu.

    .

  • Marian Neagoe spune:

    Vara facem sauna în ele, iarna inghetam
    Sunt bune pentru REMAT
    Sa speram ca vom scăpa cât mai curând de aceste „Banane”, cum le-am denumit noi călătorii, care plătim un abonament pentru un transport în comun decent secolului XXI

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3