NOR CURIER 930X122

politist local baut

Piteşti: Bărbat amendat pentru denigrarea unui poliţist local

Bărbat amendat pentru denigrarea unui poliţist local.

Citiți și: Video: Agent local verificat de poliţişti, după ce a fost reclamat că miroase a băutură

Aşa cum v-am informat, în cursul zilei de azi o acţiune de verificare a poliţiştilor locali din Piteşti a fost pusă în „hold” de către un bărbat care urma să fie sancţionat pentru oprire neregulamentară.

Ca să întrerupă acţiunea şi rezultatul acesteia, şoferul l-a reclamat pe unul dintre agenţi că „miroase a băutură”.

Poliţiştii din cadrul IPJ Argeş care au intervenit pentru cercetări şi luarea unor măsuri, au constatat că poliţistul local reclamat nu a consumat băuturi alcoolice.

Ulterior, bărbatul care l-a reclamat pe agent a fost amendat pentru denigrare.

„Persoana care a afirmat că agentul Poliţiei Locale este sub influența băuturilor alcoolice, va fi sancționată contravențional conform Legii 61/1991 cu amendă de la 200 la 1.000 de lei, pentru denigrarea polițistului local”, a transmis Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

Aceasta se adaugă sancţiunii pentru oprire neregulamentară.

ACŢIUNEA FILMATĂ LIVE (VIDEO)

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • pieton spune:

    Aia e denigrare? Ca a reclamat ca miroase a bautura? A reclamat, nu l-a facut in nici-un fel, altfel il baga repede la ultraj.
    Mi-e imi miroase a abuz politienesc.
    Asa sunt politistii, nu suporta nimic, niste sensibili (nu e denigrare).
    Si nu uitati un fapt important: o anumita bautura energizanta, aia care-ti da aripi, duhneste ca tzuica. O fi fost inaripat, pe caldura aia…
    Din partea politiei ce o sa mai urmeze? Ultrajul vizual, s-a uitat chioras la politist si dumnealui s-a simtit amenintat…
    RUSINE!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90