New Profesional Consult 930 x 122

accident

Pitești. Bărbat izbit de o mașină pe trecere, lângă Piața Găvana

Update, ora 17:57, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o femeie de 40 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul 1 Decembrie 1918, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat un pieton, un bărbat de 56 de ani, din Pitești.

În urma accidentului, pietonul a fost rănit și transportat la spital, cu diagnostic preliminar de traumatism cranio-cerebral.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a petrecut pe raza municipiului Pitești, în cartierul Găvana, zona pieței.

Potrivit primelor informații, un bărbat a fost lovit de o mașină fix pe trecerea de pietoni.

 

La fața locului s-au deplasat echipajele de salvare.

De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești pentru cercetări.

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Georgiana spune:

    Acolo se întâmplă des accidente degeaba e secția acolo. Trec pe roșu cu viteză.

  • marian spune:

    daca nu era BMW nu mai postati, felicitari PROPRIETARULUI ca sia permis (nu conteaza cum a facut bani)

  • Chestoru spune:

    Tița iesi în strada sa faci ordine nu mai sta pasiv la birou ca mor oameni nevinovați pe străzi.te dai mare specialist și te visezi la concurs SEF peste toată politia rutiera din județ și tu habar nu ai de reguli simple ai căpușat tot și muls pe la fiecare loc de munca pe unde te-ai plimbat.esti un habarnist cu foame de funcții mana în mana cu interlopii din județ, Tița generalu erai odată în videoclip.ai și acum în portbagaj canistre și bidoane ca la Oarja în tinerețe

  • Sorin spune:

    Ma mir ca l a luat pe trecere ca dupa sectia de politie trec toti printre masini . Ar trebui sa monitorizeze video zona si multe altele si aplasarea raderelor pe bulevarde .

  • we spune:

    intr-adevar acolo se trece des pe ros(de care conducatori auto) cat si pietoni.

  • mihai spune:

    Da, asa este nu se respecta culoarea semaforului toti se grabesc, mai ales ca doamna respectiva a iesit de pe staduta unde este magazinul total casa si facand stanga prin fata masinilor care erau oprite la semafor , repede sa nu se faca verde ca nu mai se mai putea incadra… Normal, la iesirea de pe straduta respectiva ar trebui sa fie un indicator obligatoriu la dreapta si astfel se va evita aceste incidente. Ca si urmaroarea trecere care este exact langa acesta, ar trebui mutata un pic mai spre agentia loto, astfel conducatorii auto care vor sa faca stanga in directia Gavana 2 venind de la capatul liniei de autobuz sa zicem, nu ar mai trebui sa opreasca practic in jumatatea strazii ca sa acorde prioritate pietonilor , pntru a putea face virajul respectiv.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90