930×122 CAPRA 5

accident

Pitești: Bărbat lovit de mașină lângă Dedeman

Update, ora 15.29, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Bascov, care conducea o autoutilitară, după încadrarea de pe o stradă laterală pe strada Gârlei, avand direcția de deplasare spre sensul giratoriu cu Bld. Nicolae Bălcescu, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 70 de ani, din Pitești, care ar fi traversat pe marcajul pietonal.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru investigații.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 15.02

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Dedeman.

Potrivit primelor informații, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost lovit de o mașină. Acesta este conștient.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări. De asemenea, au intervenit și echipajele de salvare.

Victima a fost monitorizată de către paramedicii SMURD.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3