SPALATORIE MURAY  930×122

accident

Pitești: Bărbat lovit de mașină lângă Dedeman

Update, ora 15.29, IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Bascov, care conducea o autoutilitară, după încadrarea de pe o stradă laterală pe strada Gârlei, avand direcția de deplasare spre sensul giratoriu cu Bld. Nicolae Bălcescu, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 70 de ani, din Pitești, care ar fi traversat pe marcajul pietonal.

Citiți și: Accident în Argeș. Impact puternic între două mașini

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru investigații.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Citiți și: Pitești: Accident cu un motociclist implicat în Nord

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 15.02

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Dedeman.

Potrivit primelor informații, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost lovit de o mașină. Acesta este conștient.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări. De asemenea, au intervenit și echipajele de salvare.

Victima a fost monitorizată de către paramedicii SMURD.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90