SMART KIDS 930X122

loviri și alte violențe

Pitești. Bătaie ca-n filme în autobuz: ”Mi-a dat un pumn, i-am dat și eu unul!”

Update, 20 aprilie, ora 15.06

Bărbatul care a fost bătut într-un autobuz Publitrans de mai multe persoane face primele declarații despre cele întâmplate. Victima declară că, inițial, puștiul de 15 ani a încercat să-i fure din buzunare, moment în care l-a împins. De aici a început și scandalul, soldat cu lovituri.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

Adolescentul de 15 ani l-a lovit cu pumnul pe bărbat, apoi a intervenit și tatăl lui de 47 de ani, împreună cu minorul de 13 ani.

Nimeni nu a intervenit

Lumea a început să țipe, s-au amestecat oamenii. Nu a sărit absolut nimeni.”, a declarat bărbatul.

Citiți și: Imagini video ireale la Curtea de Argeș, în Consiliul Local! Scandal și amenințări!

Într-un final agresorii au coborât din autobuz, iar victima și-a continuat deplasarea. Bărbatul s-a ales cu capul spart în urma loviturilor.

Ulterior, aceștia s-au întâlnit din nou, în stradă, unde a continuat scandalul și bătaia. Văzând cele întâmplate, un șofer a oprit pentru a interveni.

A venit adolescentul și a vrut să mă lovească și atunci l-am lovit și eu. M-a lovit el, l-am lovit și eu. L-am trântit pe jos și a venit taică-su să mă lovească cu același obiect contondent cu care m-a lovit și în autobuz, m-am ferit.

Apoi, în trafic a oprit un băiat mașina. S-a dat jos și l-a trântit pe bărbat, apoi el s-a ridicat și a strigat nevesti-sii să-i dea un cuțit. A venit cu un cuțit mare și a vrut să-l taie pe băiatul ăsta. Băiatul a fugit și eu m-am dus repede să anunț Poliția.”, a mai mărturisit victima

Judecătorul a decis eliberarea celor doi agresori.

Suntem foarte dezamăgiți. Poliția și-a făcut datoria. Au umblat toată noaptea ca să adune probe. Din păcate, legea la noi în România este duplicitară și cu mari lacune.

Judecătorului ar trebui să-i facem reclamație din nou la CSM și la organele competente, pentru că ăștia sunt pericol public. ”, a declarat bărbatul agresat.

Video cu declarația completă a victimei

Update, 20 aprilie, ora 13.00 – Pitești. Bătut în autobuz în fața copiilor și toată lumea a privit nepăsătoare!

Directorul Publitrans, Manuel Rotaru, a declarat că autobuzul în care a avut loc bătaia era plin cu călători.

Doar după ce o parte dintre oameni au coborât, șoferul autobuzului a putut observa conflictul din spatele mijlocului de transport, moment în care le-a cerut agresorilor să se dea jos.

Bărbatul care a fost lovit era însoțit la rândul său de doi copii.

Manuel Rotaru a ținut să sublinieze faptul că niciun călător nu a intervenit pentru aplanarea conflictului.

 

Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, transmite:

Update, 20 aprilie, ora 09:07 -Pitești: Au jucat în picioare un om în autobuz! Ce s-a întâmplat după aceea este incredibil!

Au apărut imaginile în care bărbatul de 51 de ani este bătut de minorul de 15 ani și de tatăl lui de 47 de ani, într-un mijloc de transport în comun, de pe raza municipiului Pitești.

 

După bătaia din autobuz, dar și după cea din stația de autobuz, cei doi au fost reținuți.

Cu toate acestea, după ce s-au prezentat în fața instanței, aceștia au scăpat basma curată. Potrivit surselor ePitești.ro, judecătorul de ședință a dispus ieri punerea în libertate, fără nici o altă măsură.

Știrea inițială, 19 aprilie, ora 15:58

A fost scandal marți seara, într-o stație de autobuz din Pitești. O femeie și un bărbat de 47 de ani, împreună cu doi copii de 13 și 15 ani, au lovit un bărbat. Ulterior, la întreaga scenă a intervenit și un șofer care trecea prin zonă.

Imediat au ajuns și polițiștii care i-au condus la secție pe cei implicați. La Poliție a venit apoi și bărbatul agresat, pentru a depune plângere. Minorul de 15 ani și bărbatul de 47 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore în urma celor întâmplate.

IPJ Argeș transmite:

„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, în seara zilei de 18 aprilie a.c., cu privire la o stare conflictuală în zona unei stații pentru mijloacele de transport în comun.

Polițiștii de ordine publică s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând un bărbat și o femeie, ambii de 47 de ani, însoțiți de doi minori, de 15 și 13 ani, toți din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, care, după ce au coborât dintr-un autobuz, au avut un conflict cu un bărbat de 29 de ani, care a coborât dintr-un autoturism, cel din urmă relatând că motivul pentru care a oprit este acela că a observat când persoanele în cauză ar fi agresat pe un alt bărbat.

Toate persoanele identificate au fost conduse la sediul poliției, unde, pe parcursul verificărilor, s-a prezentat și un bărbat de 51 de ani, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de mai multe persoane, în timp ce se deplasa cu un autobuz pe raza municipiului Pitești.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, conform art. 371 și 193 alin.1 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În noaptea de 18 spre 19 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul de 47 de ani și minorul de 15 ani, ambii din comuna Crângurile, județul Dâmbovița, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 19 aprilie, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Andrei spune:

    Asta e România o țara de hoti și de corupți. Te omoară pe str și nu le face nimic normal ca mai fac și alții la fel dacă nu exista legi. Copilul ăla de 15 ani ce a înțeles ca așa trebuie sa facă.

  • Elena Anghel spune:

    de aproape un an de când a apărut această familie s-au produs o grămadă de neplăceri în cartierul Craiovei și Gară Sud!am fost martoră când fiul cel mare i-a aplicat un pumn în nas fără a cunoaște persoana atunci când cobora din autobuz în stația Zinca!sunt un pericol public!judecătorii ce justiție fac dacă îi eliberează mereu?!!

  • NemaEducatie spune:

    De ce nu exista periodic jandarmi pe liniile cu probleme? Și echipe mixte jandarmi + controlori care sa aplice cu adevărat amenzile pentru călătorii care nu au documentat de călătorie?
    De ce, cu excepția cetățenilor, nimeni nu vede cand chiulesc zeci de copii dimineața de la liceele din zona Teilor?
    Construim Arene, Bazine, Stadioane dar dărâmam bunul-simț și educația. Politia locala se ocupa de toate prostiile dar lipesc cu desăvârșire din zonele cu probleme ale Piteștiulu (zone limitrofe, stații de autobuz, zona liceelor) patrulează uneori în mod inutil prin fața primăriei.
    Sper că judecătorul care a dat sentința să aibă parte de același tratament când se da jos din mașină lui de lux.

  • Cucu spune:

    Indieni din tribul Sioux, de pe pământurile jud. DÂMBOVIȚA Patroaia și Mătăsaru, navalesc dimineața cu trenul la Pitești pentru cerșit și julit din buzunare, cu toți puradeii din dotare. Seara se întorc, tot cu trenul, la corturile lor. Fac asta încă de pe vremea lui Ceausescu și nu-i deranjează nimeni.

  • Anonim spune:

    Autoritățile au toată vina, o vină ft mare nu am cuvinte, scandal în autobuz la mai puțin de 3 luni,bătaia din autobuz din 13 ianuarie anul curent.
    Câte bătăi în autobuz sau în orice loc sau spațiu sunt necesare Domniilor pt a va implica, ce sancțiuni aveți pt ei? 250 lei pt ca sunt minori nesupravegheati?
    Asta a fost prima sancțiune în cazul bătăii din 13 ianuarie, RUȘINE…DE ZECI DE MII DE ORI.
    Judecătorii sa circule cu publitrans.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA