NOR CURIER 930X122

scandal

Pitești: Bătaie cruntă într-o sală de jocuri de noroc! Au scos cuțitul

Sandal de proporții într-o sală de jocuri de noroc din Pitești. Doi bărbați au pus la pământ un tânăr, l-au bătut și l-au amenințat cu un cuțit. 

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

Agresorii au ajuns pe mâna Poliției.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 13 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, pe de-o parte, și lovirea sau alte violențe, amenințare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut doi bărbați, de 44 de ani, respectiv de 39 de ani, ambii din municipiul Pitești.

Citiți și: Pitești. „Șmecherii” care au atacat 2 puști în Centru, prinși! Cine sunt aceștia

Din cercetări s-a reținut că, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în incinta și în apropierea unei săli de jocuri de noroc din municipiul Piești, ar fi amenințat cu acte de violență și un cuțit și ar fi agresat fizic un bărbat de 27 de ani, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

După administrarea probatoriului, în ziua de 13 februarie a.c., bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto descriptiv: Glasul Sucevei

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3