930×122 POSADA 5

cec bank

Pitești: Bătaie de joc la CEC Bank din Centru

Pitești: Bătaie de joc! La CEC Bank din centrul orașului poți plăti amenzi doar cash.

Citiți și: CEC Bank obţine pentru prima dată în istorie o „notă” oficială

Deși calendarul ne arată că ne aflăm în anul 2022, acest lucru nu se dovedește și în practică, după cum veți vedea!

Unele bănci din oraș au rămas tot în urmă în ceea ce privește indicatorii referitori la competențele digitale și digitalizarea serviciilor publice digitale.

Într-una dintre cele mai mari sucursale CEC Bank din Pitești, în plin centru, în zona 0, banca aflată pe Bulevardul Republicii, peste drum de Casa Cărții, plata cu cardul a amenzilor nu există în secolul XXI.

Mare i-a fost mirarea unui piteștean, care a mers în această instituție să plătească o amendă, vrând să o achite, cum era firesc, mai ales într-o banca, cu cardul.

După ce a primit un bon de ordine de la roboțelul de la intrarea în bancă și a așteptat cuminte să îi vină rândul, o doamnă de la un ghișeu l-a informat că nu se poate decât CASH!

La întrebarea acestuia, dacă nu ar fi avut bani la el, ci doar cardul, angajata băncii i-a răspuns nonșalant că ar trebui să meargă să scoată bani și că așa ar fi „convenția” între bancă și instituția care a emis amenda, în cazul nostru, serviciul de pașapoarte Argeș.

În anii în care totul este în ”timp real”, mai mult decât atât, în ani de pandemie, când banii cash ar trebui să fie folosiți cât mai puțin, știindu-se faptul că aceștia pot avea mulți microbi, trecând dintr-o mana în alta, sucursala CEC Bank din centrul municipiului Pitești, ”capitala” județului Argeș, obligă oamenii la tranzacții demne de epoca comunistă!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 CAPRA 3