930×122 CAPRA 5

minora disparuta

Pitești. Breaking! O fetiță a dispărut!

Update, ora 17:00, IPJ Argeș transmite: „Minora a fost găsită, pe raza comunei Bascov.”

Citiți și: Poliția, anunț de ultim moment despre copila dată dispărută

În cursul zilei de 25 mai a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minora IONESCU ALICIA MARIA, de 12 ani, a plecat în jurul orei 14:00 cu autobuzul, pentru a ajunge în comuna Bascov, însă nu a mai ajuns.

Citiți și: Argeș. Este alertă! O fetiță a dispărut

Minora nu a mai avut plecări voluntare, iar în prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești și Bascov.

Semnalmente: 1,55-1,60 m înălțime, aproximativ 40-45 kg, constituție atletică, păr șaten, lung, ochi căprui.

Vestimentație: pantalon tip blue-jeans de culoare albastru, tricou negru cu desene florale pe piept, încălțăminte tip adidas, alb.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90