EcoMoto 930×122

loc de joacă nou

Pitești: Bucurie mare în Parcul Lunca Argeșului. Mii de copiii, însoțiți de părinți

Noul loc de joacă din Parcul „Lunca Argeșului” a fost deschis, ieri, 2 mai 2023, spre bucuria celor mici. Valoarea proiectului a fost de peste 3.000.000 lei.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Locul de joacă este format din două complexe și este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 – 15 ani și este funcțional pe timp de zi. În perioada următoare, municipalitatea piteșteană anunță că va extinde în zonă și rețeaua de iluminat public.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Primăria Pitești transmite:

„Mii de copii s-au bucurat în prima zi de leagăne, tobogane, carusel și de ansamblul de cățărare.

Locul de joacă este funcțional, în prezent, pe timp de zi și, conform proiectului, va fi dotat cu sistem de iluminat, în perioada următoare: pe amplasament vor fi montati 5 stâlpi metalici cu înălțime de 6 m, echipați cu corpuri de iluminat stradal prevăzuți cu funcție de dimare a intensității luminoase între orele 24:00 și 06:00.

Extinderea rețelei de iluminat public în zona noului loc de joacă din Parcul „Lunca Argeșului” va fi realizată până cel târziu în data de 15.05.2023, procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor fiind în desfășurare.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90