EcoMoto 930×122

centrul cultural

Pitești. Calendar bogat de evenimente la Centrul Cultural

Pitești. Calendar bogat de evenimente la Centrul Cultural

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 12-16 iunie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acestea sunt:

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români, Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi – luni, 12 iunie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema „Enheduanna: prima poetă a lumii” – eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești – luni, 12 iunie, de la ora 20.00.

Prezentarea volumului “SUNT”, de Marin Dumitrescu – marți, 13 iunie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova.

„Gala Premiilor”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Copii și părinți, prietenii mei” – la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Structura nr. 2, eveniment care va avea loc marți, 13 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova.

Dialogul cu tema „Cultura, purtător de cuvânt al civilizației”, în cadrul proiectului sub genericul „Întâlniri culturale”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, având-o invitată pe scriitoarea Roxelana Radu din Buzău, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, Filiala „Pamfil Șeicaru” Buzău – miercuri, 14 iunie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova.

Dialogul cu tema „Dacă folclor nu e, nimic nu e”, în cadrul proiectului „Personalități culturale piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe folcloristul și publicistul Costin Alexandrescu – miercuri, 14 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova.

Prelegerea cu tema „Relațiile și oglinda” – joi, 15 iunie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova.

Dezbaterea cu tema “Starea de urgență în educație”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Adolescenți și mentori”, coordonat de criticul literar, scriitoarea, profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, avându-le invitate pe Constantina Chivoci, profesor de limba franceză, și pe Maria Andreea Gheorghe, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială “Traian” din Pitești – joi, 15 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova.

Prelegerea cu tema „Ikigai”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală, sub genericul “Povestea înseamnă emoție”, coordonat de Ana Ionescu – joi, 15 iunie, de la ora 17.30, în Sala Ars Nova.

Recital muzical cu titlul „Acustic rock”, susținut de Trupa Andrei&Adrian Tase – vineri, 16 iunie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova.

Dialogul cu tema „Mihai Șora: omul și gânditorul”, în cadrul proiectului sub genericul „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de redactorul-șef al revistei de cultură „Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir – vineri, 16 iunie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3