Donaris 930 x 122

Casa Argeșeană

Pitești. Casa Argeșeană: bucate pe alese, muzică bună, atmosferă de excepție

Pitești. Casa Argeșeană: bucate pe alese, muzică bună, atmosferă de excepție

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană, o adevărată plăcere să mănânci în oraș!

Este locul unde oaspeții se pot bucura de seri de folclor autentic și seri românești cu preparate gătite și servite de profesioniști cu o vastă experiență.

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană, cel mai bun restaurant cu mâncăruri autentice românești!

Restaurantul este situat în centrul municipiului, pe Bulevardul Eroilor Nr. 5, vizavi de Muzeul Județean. Aici, se redescoperă bucuria de a mânca în oraș!

Localul are deschisă și o terasă spațioasă. Iar pentru familiile cu copii localul este mai mult decât ideal: lângă terasă este și un loc de joacă generos.

Restaurantul are o veche istorie în spate, devenind cu timpul unul dintre cele mai frecventate și iubite restaurante din Pitești, atât de argeșeni, cât și de turiști.

Produsele culinare tradițional românești sunt preparate cu grijă de maeștrii bucătari, după rețete din toate zonele țării, rețete autentice, păstrate din generație în generație.

De asemenea, ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Mai multe detalii despre restaurant, meniu sau rezervări găsiți pe pagina lor de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, sau la numerele de telefon 0348.455.404 / 0741.282.066.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3