930X122 MAIA

Casa Argeșeană

Pitești: Casa Argeșeană, restaurantul care îți readuce bucuria de a manca în oraș!

Te întrebi unde poți servi cea mai bună mâncare tradiționala românească în Pitești?

Citiți și: Vedeta orașului! Restaurantul care a „dat peste cap” piteștenii!

Noi avem răspunsul!

La Casa Argeșeană vă puteți bucura de o experiență culinară memorabilă, de un adevărat tur gastronomic al României.

Citiți și: Casa Argeșeană, restaurantul din Pitești unde tradiția este la ea acasă!

Localul Casa Argeșeană este cel mai bun restaurant cu specific românesc tradițional din municipiu și se află chiar în centrul orașului, pe Bulevardul Eroilor Nr. 5, vizavi de Muzeul Județean.

Casa Argeșeană, un restaurant cu o veche istorie în spate, a devenit unul dintre cele mai frecventate și iubite localuri din Pitești.

 

Produsele culinare tradițional românești sunt preparate cu grijă de maeștrii bucătari, după rețete din toate zonele țării, rețete autentice, păstrate din generație în generație. De asemenea, ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Răsfață-te cu delicii proaspete și bucură-te de momentele cu prietenii!

Alege Casa Argeșeană, restaurantul care îți readuce bucuria de a manca în oraș!

Mai multe detalii despre restaurant, meniu sau rezervări găsiți pe pagina lor de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, sau la numerele de telefon 0348.455.404 / 0741.282.066.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Scarlat Magdalena spune:

    As dori sa organizez o petrecere( brad) la dvs. As vrea platouri țărănești cu diverse. Doar atât. Cu șuncă, brânză, cârnăciori… Ceva de genul. Cam 30 persoane. Și să fie 6 la un platou. Nu vreau meniu . Ați putea face așa ceva?! Ce preț?! Că băuturi; suc și apă și , probabil o sticla de tărie. In concluzie , as vrea cea mai ieftina varianta pe care o puteți oferi! Mulțumesc. Aștept răspuns!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90