Donaris 930 x 122

Casa Argeșeană

Pitești: Casa Argeșeană, restaurantul unde tradiția e la ea acasă!

Casa Argeșeană este restaurantul care îți readuce bucuria de a manca în oraș!

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană, o adevărată plăcere să mănânci în oraș!

Situat în centrul municipiului Pitești, pe Bulevardul Eroilor Nr. 5, vizavi de Muzeul Județean, Casa Argeșeană este cel mai bun restaurant cu specific românesc tradițional din oraș.

Citiți și: Pitești. Casa Argeșeană: bucate pe alese, atmosferă excepțională

Localul are o veche istorie în spate, devenind cu timpul unul dintre cele mai frecventate și iubite restaurante din Pitești, atât de argeșeni cât și de turiști.

Aici, oaspeții se pot bucura de seri de folclor autentic și seri romanești cu preparate gătite și servite de profesioniști cu o vastă experiență.

Produsele culinare tradițional românești sunt preparate cu grijă de maeștrii bucătari, după rețete din toate zonele țării, rețete autentice, păstrate din generație în generație.

De asemenea, ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate.

Mai multe detalii despre restaurant, meniu sau rezervări găsiți pe pagina lor de Facebook – Casa Argeșeană Tradițional – B-dul Eroilor, sau la numerele de telefon 0348.455.404 / 0741.282.066.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90