Donaris 930 x 122

furt

Pitești. Ce s-a întâmplat cu hoțul care a furat o mașină lăsată pornită lângă Profi

Update 4, ora 18:10

Pitești. Ce s-a întâmplat cu hoțul care a furat o mașină lăsată pornită lângă Profi

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

„În urma administrării probatoriului, de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești tânărul de 23 de ani, din Ciomăgești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Mâine, 28 iulie, acesta va fi prezentat în fața procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Poliția Argeș cu puțin timp în urmă.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Update 3, ora 16: 50

„În urma verificărilor privind persoana depistată pe raza comunei Poiana Lacului, după ce ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Pitești, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, conform art. 230 raportat la art. 228 din Codul Penal.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După efectuarea cercetării locului faptei la locația unde a fost identificat autoturismul, tânărul în cauză, de 23 de ani, din Ciomăgești, a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Autoturismul în cauză, ce nu a suferit avarii, a fost restituit proprietarului”, precizează Poliția Argeș.

Update 2, ora 14.03

Pitești. El este hoțul care a furat o mașină lăsată pornită lângă Profi

În urmă cu puțin timp, hoțul care a furat mașina din față de la supermarket a fost prins de polițiști.

Update. Poliția Argeș transmite oficial:

„ În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, în jurul orei 11:10, de către un bărbat, de 29 de ani, din Pitești, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul neasigurat și pornit, a intrat într-un magazin, iar la ieșire a constatat lipsa autovehiculului.

Ca urmare a sesizării, imediat după confirmarea datelor preliminare de către polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, caracteristicile autovehiculului au fost transmise în atenția tuturor structurilor rutiere și de ordine publică.

În urma activităților, autovehiculul în cauză a fost depistat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, în aproximativ 10 minute de la sesizare.

Persoana aflată la volanul autoturismului a încercat să fugă, fiind prins de către polițiști și condus la sediul poliției.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.”

Știrea inițială: Piteşti. Halucinant: Și-a lăsat maşina pornită în faţa la Profi și i-au furat-o!

Piteşti. Halucinant: Și-a lăsat maşina pornită în faţa la Profi și i-au furat-o!

Caz halucinant în Pitești!

Unei persoane i s-ar fi furat mașina din fața magazinului Profi de pe Calea Drăgășani, din zona Capitol.

Din primele informații, persoana ar fi lăsat motorul mașinii pornit pentru a funcționa aerul condiționat și ar fi mers până la supermarket.

În acest timp, mașina i-ar fi fost furată.

Zona este acum împânzită de polițiști care cercetează în ce împrejurări s-au petrecut faptele.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Minca marian spune:

    un prost nu gluma proprietarul trebuia amendat si sa plateasca si echipa de interventii

  • COSTEL TURCU spune:

    AȘA E ÎN DEMOCRAȚIA ROMÂNEASCĂ . RĂU FĂCĂTORII
    SĂ NU SE TEAMĂ DE NIMIC,LE ARĂTĂM CUM E ÎN REGIM DE PENITENȚĂ PENTRU A VEDEA CÂT DE BINE E (noua secție rahova), PENTRU A PREFERA AȘA,DECÂT ÎN LIBERTATE ! DOR NOI TRBUIE SĂ LOM MĂSURI DE SECURITATE ,NU ORGANELE DE FORȚĂ SĂ FACĂ SĂ SE TEAMĂ nelegiuiții !

  • Adrian spune:

    minca Marian! tu ar trebui sa fi tâlhărit pe fiecare zi.Un croșeu din spate ca de….ești vinovat ca nu te ai aparat.Esti bomba sociala.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3