Donaris 930 x 122

Comisarul decedat

Pitești. Clipe dramatice! Soția, părinții, rudele comisarului au suportat cu greu cruda realitate: despărțirea

Pitești. Clipe dramatice! Soția, părinții, rudele comisarului au suportat cu greu cruda realitate: despărțirea

Citiți și: Momente cutremurătoare la înmormântarea polițistului local!

Update. ora 15.30

Călătoria pământească a comisarului Mădălin Zamfir s-a încheiat. Carul funebru s-a oprit la cimitirul militar Sf.Gheorghe din Pitesti.

Citiți și: Veste tragică! Fostul purtător de cuvânt al Poliției Argeș a murit!

La ora 15.30 trei salve de armă au fost trase în cinstea ofițerului. În timp ce sicriul polițistului era coborât în cripta. Cerul până atunci senin, s-a intunecat brusc. Soarele s-a ascuns după nori.

Momentele au fost de un dramatism imposibil de redat în cuvinte. Soția, părinții, rudele tanarului, au suportat cu greu cruda realitate: despărțirea.

Niciodată nu-l vor mai vedea pe scumpul lor Mădălin. Iar clipa nu poate fi trăită decat prin sfâșierea inimii..

 

Pitești. Comisarul, Mădălin Zamfir s-a întors acasă, în Găvana pentru ultima dată

Update. Ora 15.00

Cortegiul funerar a ajuns pe Strada Ion Minulescu din cartierul Gavana III. În apropierea locuinței în care a trăit Mădălin Zamfir. Preoții au săvârșit o scurtă slujbă religioasă.

 

Mădălin Zamfir a venit ultima dată la sediul Poliției Argeș

Update. ora 14.30.

Cortegiul funerar cu trupul lipsit de suflet al fostului purtător de cuvânt al IPJ Argeș a sosit la sediul instituției.

 

Colegii acestuia au ieșit în fața sediului Poliției pentru a-și lua „Rămas bun” de la acesta. Imaginile nu au nevoie de alte comentarii.

Știrea inițială

Polițiști îndoliați. Cel de pe urmă drum al comisarului Mădălin Zamfir

„Omul trece ca fumul, ca floarea a înflorit, ca iarba s-a tăiat…” citim în Sf. Scriptură. Așa s-a stins fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș, în floarea vieții. Doar 37 de ani! Atât i-a fost îngăduit să se bucure de frumusețea lumii văzute. Apoi, Cel care a pus în el, ca-n fiecare om, sufletul, L-a cerut înapoi. Devreme, mult prea devreme, Doamne!

Șocant

Ultimele zile au fost triste pentru polițiștii argeșeni. Cu toții au resimțit șocul veștii care s-a răspândit începând din noaptea de joi spre vineri. Colegul lor, Mădălin Zamfir a trecut pragul veșniciei.

Citiți și: Veste tragică! Fostul purtător de cuvânt al Poliției Argeș a murit!

Destoinic

Fost purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș, era până în fatidica zi a tragediei, șef al Centrului Operațional Pitești. În scurta lui carieră și-a demonstrat calitățile profesionale. Iar în viața sa, la fel de scurtă, pe cele umane. Era un om rar dintre cei pe care nu-i putem scrie decât cu „O” mare.

Durere fără margini

Dovadă a prețuirii de care s-a bucurat: mulțimea de oameni care în acest moment se află la biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Ștefănești. La capătul a două zile și două nopți în care trupul neînsuflețit s-a aflat în capela locașului, a sosit ziua de pe urmă. Cea mai dramatică pentru familia lui Mădălin. Și cea mai întunecată pentru prietenii și colegii săi.

Simțea nevoia să se roage

A început slujba de înmormântare. În biserica atât de dragă inimii tânărului ofițer. Deși nu locuia în zonă, mergea special de fiecare dată când simțea nevoia să se roage. Ori să participe la o Sfântă Liturghie.

Aproape de Dumnezeu

Avea locul său în Casa Domnului, unde preoții îl primeau mereu cu brațele deschise. La această oră, Mădălin Zamfir se află în spațiul lui preferat. Unde venea să fie mai aproape de Dumnezeu.

Umbra morții

Astăzi nu mai stă în locul lui preferat. Nu se mai închină la icoane. Nu mai zâmbește cunoscuților. În sicriu, cu umbra morții pe chipul lui tânăr, Mădălin pare că doarme. Somnul fără de sfârșit. Înconjurat de cei dragi. Care atât l-au iubit și-l plâng necontenit.

Cu sfinții…

Printre zecile de uniforme și de oameni îndoliați, slujitorii altarului dau ocol sicriului. Și cântă: „Cu sfinții odihnește, Hristoase, sufletul adormitului robului Tău…” Din cădelnițele lor, fumul de tămâi se înalță. Iar pe obrazul trist al zecilor de oameni, lacrimile curg, tot curg…

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3