Donaris 930 x 122

club închis

Pitești. Club vestit din Centru, închis și amendat cu 20.000 €

Pitești. Club vestit din Centru, închis și amendat cu 20.000 €

Un mare club din centrul municipiului Pitești a fost închis de inspectorii ISU Argeș pentru nereguli grave. Mai mult decât atât, patronul localului s-a ales și o amendă de aproximativ 20.000 de euro ( la un curs de 1 euro = 5 lei).

Această măsură s-a aplicat în urma unui control tematic inopinat desfășurat de inspectorii de prevenire ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, în minivacanța de Rusalii.

ISU Argeș transmite: 

Încă din startul acestor activități, inspectorii au identificat și dispus oprirea funcționării și utilizării unui spațiu cu destinație comerț – club, stabilit ca sală aglomerată pe timpul unui control tematic inopinat.

Această măsură s-a aplicat pe o perioadă nedeterminată, până la intrarea în legalitate a operatorului economic din centrul municipiului Pitești, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu în ceea ce privește periclitarea vieții ocupaților și forțelor de intervenție prin neasigurarea numărului minim de căi de evacuare prevăzute de reglementările tehnice în vigoare, precum și depășirea cu peste 10% a numărului maxim de utilizatori, față de valoarea maximă de referință a locației.

Pentru respectivul operator economic s-a aplicat și o sancțiune contravențională principală, constând într-o amendă în cuantum de 100.000 lei și sancțiunea complementară privind oprirea funcționării și utilizării spațiului respectiv, aplicându-se sigiliul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.”

Foto: arhivă descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Stancu spune:

    Pe cand un control la minunatul club din centrul Bascovului?

  • Cristi spune:

    Pentru cultura dvs, chiar luna trecuta am fost controlati si chiar felicitati datorita faptului ca suntem singurul club din Pitesti cu autorizatie ISU, chiar asa, SINGURUL CLUB CU AUTORIZATIE ISU din orasul Pitesti. Asta ca sa puteti dormii linistit dumneavoastra.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3