NOR CURIER 930X122

arhiepiscopia argeşului şi muscelului

Pitești. Comisie din cadrul Primăriei, undă verde pentru un proiect special

Update, 13 iulie: Pitești. Comisie din cadrul Primăriei, undă verde pentru un proiect special

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

În ședința de astăzi, solicitarea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a trecut de votul membrilor Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism.

Știrea inițială, 10 iulie: Pitești. Arhiepiscopia Argeșului, cerere specială la Primărie

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În ședința Comisiei Tehnice de Amenjare a Teritoriului și Urbanism din data de 13 iulie, va fi supusă votului și o solicitare din partea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Este vorba despre „(…) emiterea avizului de oportunitate în vederea elaborării PUZ pentru Construire centru consiliere pe terenul în suprafață de 1815 mp cu acces auto și pietonal din str. Gh. Lazăr, printr-o alee de acces”

Pitești. Arhiepiscopia Argeșului, cerere specială la Primărie

Pe teren există deja mai multe corpuri: cămin, biserică (n.r. Sf. Împărați Constantin și Elena din Pitești) capelă, lumânărar, troiță.

Potrivit documentelor făcute publice pe site-ul Primăriei Pitești, se propune construirea unei clădiri în care va funcționa un centru de zi pentru supravegherea și sprijinirea reintegrării sociale a copilului, prin acordarea de servicii de consiliere.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90