Donaris 930 x 122

constructor sancționat

Pitești: Constructorul unui bloc din Craiovei, amendat și cu lucrările oprite

În cursul zilei de astăzi, 23.11.2021, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Disciplină în Construcții au verificat o zonă de șantier din municipiul Pitești, zona Calea Craiovei, unde se construiește un imobil de locuințe colective.

De asemenea, prezent la fața locului a fost și primarul Cristian Gentea.

Au fost vizate respectarea organizării de șantier, împrejmuire, amplasament, respectare amplasament macara, disciplina în construcții, amplasament excavație.

În urma controlului, constructorul a fost sancționat contravențional pentru împrejmuire neconformă cu proiectul de organizare de șantier autorizat, cu suma de 1000 lei, conform HCL 283/2021.

Lucrările au fost sistate, iar termenul în care constructorul trebuie să-și reamplaseze împrejmuirea pe proprietatea lui este de 15 zile.

Poliția Locală Pitești, prin Compartimentul Disciplină în Construcții, va urmări ducerea la îndeplinire a măsurilor dispuse.

Primarul municipiului Pitești anunță că inspectorii vor fi zilnic în teren:

„Urbanismul este prioritate pentru Pitești, o vom dovedi! Zilnic, inspectorii vor fi în teren!”

Eco moto 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Sorin spune:

    Târziu, foarte târziu domnule Gentea. Iar băieții ăia de la Locală sunt niște incompetenți, niște nonvalori. De ceilalți ai dv de la Urbanism ce să mai vorbim că s-au dat de mult timp cu dezvoltatorii. Sunt asociați.

  • Cătălina spune:

    Sala Sporturilor e construită pe prima bandă de circulație, fără locuri de parcare. Chiar nu deranjează pe nimeni, nu răspund șmecherii ăia care au plantat-o acolo? Sau pentru WC-ul ăla de jumătate de milion de euro? Nimic?

  • Gigi Jugravu spune:

    HE-he-he, Sala Sporturilor si WC-ul de diamant nu sunt obiective particulare, sunt ale Primariei Pitesti sau Consiliului Judetean Arges. Asa este voie sa construiesti cum ai chef.

  • Cornel spune:

    Aceste controale se dau în mass media,doar de fațada,în spate ei sunt asociați cu constructorii.
    Cine raspunde pt plata wc ului blindat cu aur, sau pt pasajele inutile de pe str.ICBratianu? Sa plăteasca amenzi functionarii si șefii care le au avizat!
    alo!DNA!verificați aceste lucrări și luați masuri!
    Controalele se fac la comanda politica.

  • Sorin spune:

    Nu inteleg primarul Gentea ce localitate reprezinta,pt cain Pitesti nu se vede nimic,cit despre domnii de la locala cei care dorm prin parcări ce sa mai vorbim,asa primar asa subalterni,APROPO CIND V A AVEA SI MUN.PITESTI PRIMAR,CA ACTUALUL E SI LA FC ARGES SI P STRAZI SI NICAIERI,ORASUL ASTA E IN DERIVA DE MULT,DECE ACEST MESIA NU TESTEAZA CAPACITATEA POLITISTILOR LOCALI PT CA SUNT FOARTE MULTI CARE NU STIU SA SCRIE S I MAI AU SI UN MOD DE ADRESARE CIOBANESC,PROBABIL ASA SE VORBESTE SI IN PRIMARIE,INTREB PT CEI CARE IITINEM IN SPATE PLATIND TAXE SI IMPOZITE.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90