Donaris 930 x 122

Copil lovit de masina in Pitești

    Pitești: Copil de 9 ani care traversa strada pe bicicletă a fost izbit de o mașină lângă LIDL

    Pitești: Copil pe bicicletă, lovit de o mașină.

    Citiți și: VIDEO/UPDATE: FETIŢĂ LOVITĂ DE TIR ÎN PITEŞTI

    Update, ora 08.40.

    A fost vorba despre un șofer cu vârsta de 58 de ani, din Pitești, care se deplasa cu mașina dinspre cartierul Războieni spre Calea Craiovei. La o trecere de pietoni din zona Lidl a lovit un puști de 9 ani care traversa neregulemantar strada pe bicicletă. Se întocmește dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și se continua cercetările.

    Știrea inițială, ora 08.31

    Aseară, în Pitești, în zona străzilor Pătrașcu Vodă și Exercițiu, lângă supermarketul Lidl, a avut loc un eveniment rutier care se putea lăsa cu urmări grave.

    Un copil care traversa strada pe trecerea de pietoni, pe bicicletă, a fost izbit de o mașină.

     

     

    Din fericire copilul nu a fost grav rănit. La fața locului au intervenit medicii de la SMURD pentru acordarea de prim ajutor calificat în aceste situații, cât și polițiștii de la Rutieră pentru a se stabili cu exactitate cine a fost de vină pentru acest eveniment rutier.

    Știre în curs de actualizare.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3