NOR CURIER 930X122

accident

    Pitești: Copil pe bicicletă, lovit de o mașină! A ajuns la spital

    Update: Pitești: Copil pe bicicletă, lovit de o mașină! A ajuns la spital

    Citiți și: News ALERT: Accident grav în Argeș, acum!

    Băiatul are în jur de 13-14 ani. Ar fi fost lovit ușor de mașină, s-a dezechilibrat în timp ce se afla pe bicicletă și a căzut.

    Din fericire, purta cască de protecție.

    Citiți și: Argeș: Șofer total inconștient! S-a îmbătat de 1 Mai și a provocat un accident grav

    Însă, pentru că acuza dureri mari la un umăr, a fost dus la Spitalul de Pediatrie pentru investigații suplimentare.

    Știrea inițială: Pitești: Puști pe bicicletă, lovit de o mașină!

    Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza municipiului Pitești, pe strada Mihai Eminescu, lângă piața Ceair.

    Potrivit primelor informații, un biciclist a fost lovit de o mașină.

    Victima este un adolescent.

    În jurul băiatul s-au strâns mai mulți trecători.

    La fața locului au intervenit polițiștii, dar și un echipaj SMURD.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    4 comentarii

    • Marinescu spune:

      biciclete, trotinete elelectrica un pericol public !! circula copii mici nu tin cont de mașini de pericolul de a fi accidentat sau ca accidenteaza copii mici de pe trotuare pe unde circula cate 2 pe trotinetele electrice copii intre 10 si 14 ani poate si mai mici!!

    • Lucifer spune:

      Nu , nu sunt pericol public bicicletele, pericolul public sunt strazile neamenajate si lipsa pistelor de biciclete intr-un oras asa mic, nu cred ca te poti baza sau da vina pe copii ca nu tin cont sau nu se uita de masini, in primul rand e prea mult trafic si sunt prea multi prosti la volan. Lasati mentalitatea de idioti acasa mai des si incercati sa fiti mai deschisi si relaxati, in Romania se alearga toata ziua fara rost, numai stres si prostie colcaie.

    • Gix spune:

      e adevărat,sant multi prosti la volan,dar sant si multi prosti care cred că nu e un pericol sa lasi minori cu bicicleta pe carosabil,as putea spune la fel de multi,si de.o parte si de alta.in general pe străzi se circulă după niște reguli,care nu permit minorilor sa se „joace” cu bicicleta pe carosabil.nu am nimic cu biciclistii,dar sa.mi arătați si mie unul care respectă regulile,se încadrează corect,ridică brațul sa arate ca vrea sa schimbe direcția,se asigura la intersecții….

    • muxcai spune:

      Copilul este foarte tantavan pentru ca arata semne obscene domnului in varsta. Oricum baiatul are datorii foarte mari la mine .

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3