EcoMoto 930×122

cosmetică

Pitești. Curs acreditat de cosmetică în oraș! Înscrie-te acum!

Pitești. Curs acreditat de cosmetică în oraș! Înscrie-te acum!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Profesional New Consult organizează în curând un curs acreditat de cosmetică în Pitești.

Diplomele obținute în urma absolvirii cursurilor sunt acreditate la nivel național și european.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

,,CURS ACREDITAT – COSMETICĂ, ÎN PITEȘTI!

Traineri cu experiență, condiții excelente de studiu – SALON DEDICAT!

În curând va avea loc deschiderea cursului în Pitești – curs de calificare pentru domeniul COSMETICĂ, curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel național și UE.

Vei învăța de la formatori cu vastă experiență în domeniu, tot ceea ce trebuie să știi despre cele 3 componente de bază ale cosmeticii: înfrumusețare, terapie, îngrijire-menținere.

Important!!! Componenta principală a cursului este cea practică ce se realizează în salonul firmei Profesional New Consult, dotat cu produse profesionale și aparatură de ultimă generație, salon aflat într-o zonă centrală a orașului Pitești, mai precis în spatele complexului Fortuna.

Așadar, dacă doriți să asimilați cunoștinţele necesare într-un domeniu extrem de solicitat pe piața muncii, cum este cel de cosmetică, vă puteți adresa centrului de studii Profesional New Consult pentru a vă înscrie și participa la cursul ce vă oferă garanția cunoașterii acestui domeniu.

Noțiuni de epilat, împachetări, îngrijire ten, măști cosmetice, tratamente cosmetice, noțiuni privitoare la tipurile de ten și modalitatea de îngrijire și întreținere a acestora sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui curs.

Pitești. Curs acreditat de cosmetică în oraș! Înscrie-te acum!

Salon profesional, formatori cu experiență, echipă de secretariat dedicată, toate acestea sunt condițiile unui curs de succes pe piața de formare profesională din România.

Mai multe detalii despre curs, puteți obține de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777.

email: office@profesionalnewconsult.ro | cursuri@profesionalnewconsult.ro

web: www.profesionalnewconsult.ro

Pentru înscrierea la curs vă puteți adresa centrului de studii și formare profesională Profesional New Consult, situat în Pitești, aflat la următoarea locație:

Bld. I.C. Brătianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeș, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri și săli de curs.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada umătoare sunt:

CURS COAFOR

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII – UNGHII CU GEL

CURS MACHIAJ„, transmite echipa Profesional New Consult.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3