New Profesional Consult 930 x 122

barber

Pitești: Curs acreditat de Frizer/Barber! Cel mai bun preț de pe piață

Pitești: Curs acreditat de Frizer/Barber! Cel mai bun preț de pe piață

Citiți și: Pitești: Începe o nouă carieră: Curs complet, acreditat, de maseur: Cel mai bun preț

Profesional New Consult, alegerea numărul unu în cursurile de formare profesională, organizează un curs acreditat de Frizer/Barber, în Pitești.

Diplomele obținute după finalizarea cursurilor sunt recunoscute atât în țară, cât și în Uniunea Europeană:

Citiți și: Start curs pensat profesional – stilizare sprâncene, în Pitești

,,Curs acreditat de FRIZER în Pitești!

Cel mai bun preț de pe piață!

Locurile sunt limitate la cel mai bun curs de Frizer | Barber. organizat în Piteşti şi susţinut în cadrul şcolii de formare Profesional New Consult, unde practică reprezintă garanţia că vei învăţa meserie în condiţii excelente, salon propriu şi sub îndrumarea unor traineri dedicaţi.

Acum ai ocazia să înveţi alături de profesionişti, traineri de excepţie aleşi datorită experienţei lor în domeniu, în cele mai bune condiţii de studiu, în cadrul şcolii de formare Profesional New Consult, situată în centrul oraşului pe 𝑪𝒂𝒍𝒆𝒂 𝑪𝒓𝒂𝒊𝒐𝒗𝒆𝒊, 𝒏𝒓.60𝑨 (𝒗𝒊𝒛𝒂𝒗𝒊 𝒅𝒆 𝑷𝒂𝒓𝒄𝒖𝒍 𝑹𝒆𝒑𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄𝒊𝒊).

Toate materialele necesare asigurate GRATUIT!

Costul cursului este cel mai bun de pe piaţă, dar ai şi posibilitatea de plată în RATE sau REDUCERE pentru plata integrală a cursului.

Vino să înveți atât tehnici clasice și moderne de tuns și aranjat barbă, precum și stiluri de specialitate cum ar fi <fade>, <slide part>, și <under cut>.

Pitești: Curs acreditat de Frizer/Barber! Cel mai bun preț de pe piață

Important!!!

Diploma obținută la finalul cursului este recunoscută la nivel național și internațional, fiind acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale.

Sună acum la contact: 0784.333.777 sau 0784.045.025 pentru a ocupa unul dintre ultimele locuri rămase său intră pe http://www.profesionalnewconsult.ro pentru a afla mai multe despre oferta de cursuri.

Ofertă:

Dacă doriți să derulați programe de formare în cadrul firmelor sau instituțiilor, școala Profesional New Consult poate facilita deplasarea și organizarea de programe la sediul dvs.”, transmit reprezentanții companiei.

Email: office@profesionalnewconsult.ro

Alte cursuri organizate în curând: Curs Coafor, Curs Maseur, Curs Stilist Protezist Unghii cu Gel.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90