930 x122 grota rece

profesional new consult

Pitești. Curs acreditat de recepționer medical în oraș!

Pitești. Curs acreditat de recepționer medical în oraș! Nu rata înscrierea!

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Echipa Profesional New Consult organizează un curs acreditat de recepționer medical.

Diplomele obținute în urma absolvirii cursului sunt recunoscute în România și Uniunea Europeană.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

,,CURS ACREDITAT – RECEPȚIONER MEDICAL  

Traineri cu experiență, condiții excelente de studiu – DISPONIBIL ȘI ONLINE!

Posibilitatea de plată în rate!

 În curând va avea loc deschiderea cursului de RECEPȚIONER MEDICAL , curs acreditat – diplomele fiind recunoscute la nivel național și UE.

Dacă vrei să lucrezi în domeniul medical, dar nu ai studii de specialitate, poți opta pentru un curs de recepționer medical.

Vei învăța să folosești aplicații și software dedicate programării pacienților, să cunoști și să aplici legislația privind serviciile medicale și prelucrarea datelor cu caracter personal, să coordonezi fluxul de informații cu pacienții și aparținătorii acestora, să asiste personalul medical în probleme de comunicare internă și externă, să procesezi și să organizezi documentele de evidență a pacienților, să-ți adaptezi limbajul și comportamentul la tipurile de pacienți și la situațiile particulare care pot apărea.

Pitești. Curs acreditat de recepționer medical în oraș! Nu rata înscrierea!

La finalizarea cursului, vei obține o diplomă de absolvire recunoscută la nivel național și în Uniunea Europeană, care îți va deschide noi oportunități de angajare în cabinetele medicale.

Mai multe detalii despre curs, puteți obține de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult, la telefoanele 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777.

email: office@profesionalnewconsult.ro

web: www.profesionalnewconsult.ro

Pentru înscrierea la curs vă puteți adresa centrului de studii și formare profesională Profesional New Consult, situat în Pitești, aflat la următoarea locație:

Bld. I.C. Brătianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeș, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri și săli de curs.

Alte cursuri de înfrumusețare organizate de Profesional New Consult în perioada umătoare sunt:

CURS COAFOR

CURS STILIST PROTEZIST UNGHII – UNGHII CU GEL

CURS MACHIAJ„, transmite echipa Profesional New Consult.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90