New Profesional Consult 930 x 122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

Citiți și: Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

Salubritate 2000 SA anunță că a dat startul colectării deșeurilor voluminoase și DEEE, în Pitești!

Containerele sunt amplasate în punctele de colectare, anunță sursa citată.

Citiți și: Nu uitați: se întâmplă săptămâna aceasta! Este gratuit

„Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție începând de astăzi, 28 martie 2024, ora 14:00, până mâine, 29 martie 2024, ora 13:00, în următoarele puncte de colectare:

-Găvana, Complex Albina, Bl. D12-B21;

-Frații Golești, Bl. S6-S7;

-Trivale, Complex II, P.T. 608;

Pitești. De azi este valabil! Serviciu gratuit pentru toată lumea

-Trivale, str. Frasinului, Bl. P4-86 (biserică);

-Expo Parc, bl. 8-9 (P.T.);

-Craiovei – Negoiu.

Pentru informații suplimentare, despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.”

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • pitestean spune:

    Initiativa care trebuie apreciata si popularizata mai mult pe mediile locale,felicitari. Un pas, spre educatie cetateneasca si beneficii pentru mediu si aspectul unui oras ingrijit,curat.

  • Viorel spune:

    imi pare rau, am aflat astazi pe 30 martie despre actiunea de colectare cu totul intamplator desi rasfoiesc zilnic o colectie de stiri generata pe telefon… poate actiunea ar fi trebuit sa fie mai vizibila… pana si acest articol este de pe 28 martie ora 17 despre ceva ce a inceput deja la ora 14. As fi preferat in titlu de genul ‘pentru week-endul urmator este valabil….’

  • Gicu spune:

    Ne facem ca facem. Trebuie puncte fixe de colectare, sau campanii mai dese anunțate profesionist. Eu din centru car deșeurile în cartiere? Cam departe. Impozite, taxe, tva nu va mai ajung….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3