SMART KIDS 930X122

bar

Pitești. De la bal, la spital. Un bărbat a avut nevoie de medici după o distracție în bar

Pitești. De la bal, la spital. Un bărbat a avut nevoie de medici după o distracție în bar

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Oamenii legii au stabilit că în noaptea de 10 spre 11 februarie, un bărbat de 30 de ani ar fi fost bătut într-un local din municipiul Pitești. Acesta a suferit leziuni ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Citiți și: Scandal uriaș într-o comună din Argeș: Au intervenit Poliția și Jandarmeria

Agresorul, în vârstă de 38 de ani, din Moșoaia, a fost reținut la 10 zile după scandal, pentru 24 de ore, iar, ulterior, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Acum, dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, informează Poliția Argeș.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3