New Profesional Consult 930 x 122

municipal

Pitești. Decizie de ultim moment pentru un nou spital

Update, 20 iulie: Pitești. Decizie de ultim moment pentru un nou spital

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Consilierii locali au votat proiectul privind aprobarea unui studiu de oportunitate legat de construirea sau amenajarea unui Spital Municipal.

Știrea inițială, 14 iulie: Spital nou în Pitești! Avem datele!

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

În următoarea ședință a Consiliului Local al municipiului Pitești va fi pe ordinea de zi și un proiect privind aprobarea unui studiu de oportunitate legat de construirea sau amenajarea unui Spital Municipal.

Așadar, studiul este gata, iar următoarea fază, dacă și Consiliul Local va fi de acord, va fi aceea de realizare a unui studiu de fezabilitate și a unui proiect.

Susținătorii proiectului susțin că este nevoie de un astfel de spital dat fiind faptul că tot mai multe persoane sunt bolnave, iar Spitalul Județean nu ar mai face față și ar fi depășit.

Spital nou în Pitești! Avem datele!

Conform studiului, Spitalul Municipal ar urma să aibă o capacitate de 250 de paturi cu secții diverse și ambulatoriu integrat: neurologie și neurorecuperare, oncologie, cardiologie, oftalmologie, gastroenterologie, ATI, îngrijiri paliative, diabet, laborator de analize, radioterapie, tomograf, RMN, Telemedicină, Arși, UPU.

Municipalitatea are la dispoziție 3,5 ha pentru eventuala punere în operă a acestui studiu.

Regimul de înălțime al viitorului spital ar urma să fie cu patru etaje (plus subsol și parter), iar suprafața totală desfășurată va fi de 38.600 mp.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3