930×122 CAPRA 5

Marin Preda

Pitești: Decizie de ultimă oră privind școlile N. Iorga și M. Preda!

Pitești: Decizie de ultimă oră privind școlile N. Iorga și M. Preda!

Citiți și: Pitești: Ultima școală din online începe de mâine fizic

Începând de luni, 22 noiembrie, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Pitești, fostă nr. 5, de pe strada Râurilor, își va relua activitatea fizic.

Unitatea de învățământ a atins procentul minim de vaccinare, de 60%, în rândul cadrelor didactice. Astfel, acest lucru permite începerea cursurilor în format fizic.

Citiți și: INVESTIŢII LA ŞCOALA „NICOLAE IORGA”

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” se afla în coada clasamentul în ceea ce privește vaccinarea, însăși directoarea Luminița Bratu (foto) era nevaccinată, fiind trecută prin boală, după spusele acesteia. Subiectul pe larg, AICI: Școala ”Iorga” din Pitești, școala nevaccinaților. Directoarea evită subiectul și păstrează „ținuta”.

În ceea ce privește Școala Gimnazială „Marin Preda” din zona Expo Parc, fostă nr.10, aceasta își va continua cursurile tot în regim online. Unitatea de învățământ nu a reușit până în acest moment să atingă pragul minim de vaccinare în rândul personalului.

Totuși, o șansă ca elevii să revină, de luni, pe băncile școlii există și în cazul acestei unități de învățământ, dar acest lucru se poate întâmpla doar dacă municipiul Pitești înregistrează o rată de incidență de 3/1.000 de locuitori. În acest caz, rata de vaccinare a personalului din școală nu mai poate decide modul ei de funcționare.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru ePitești.ro, la începutul acestei săptămâni, directoarea unității de învățământ, Ramona Vasilescu declara că până la sfârșitul săptămânii există șanse ca la nivelul școlii să se înregistreze o rată de vaccinare de minim 60%. Subiectul pe larg, AICI: Exclusiv! Profesorii de la școala 10 încep să se vaccineze! Când revin copii la școală.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Marian spune:

    Va mai bateți joc de copiii astia???

  • Elena spune:

    Este important, se pare, locul în clasamentul vaccinării, calitatea actului educational nu mai are valoare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3