Donaris 930 x 122

angajări

Pitești: Decizie fără precedent a Primăriei!

Pitești: Decizie fără precedent a Primăriei!

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primăria Pitești a luat o decizie fără precedent!

Este vorba despre o decizie privind anularea concursurilor pentru ocuparea unor posturi vacante din cadrul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, cea mai mare instituție din subordinea Primăriei Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Măsura are la bază hotărârile guvernamentale de reducere a cheltuielilor bugetare luate recent.

„În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/15.05.2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum si pentru modificarea și completarea unor acte normative, începând cu data de 15.05.2023 se anulează cele două concursuri publicate, organizate de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, pentru ocuparea unor posturi vacante.”, transmite Primăria Pitești.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Anonim spune:

    F.b.
    Și asa personalul din institutiile primăriei este excedentar. Nu ar fi nici o problema sa se mai disponibilizeze din angajați. La orice direcție te duci gasesti personal în plus.

  • Cap sec spune:

    „Toata „lumea ( idioată) se plage ca sunt muuuulti angajati care nu fac nimic si dorm pe banii lor! Bun! Ce opreste pe aceasta „lume: sa se inscrie la examen pt ocuparea posturilor in administratie? Va zic tot eu: nu sunt capabili ! Merge „lumea dășteaptă” la medic si …Hopa!! Trebuie sa astepte „7ceasuti” deoarece o f multa lume si nu e de cat 1 Doctor! …merge dupa o axeverinta sau sa si plateasca o amenda, o taxa si ..Hopa!! E coadă!
    -PĂI NU MAI DESCHIDETI O CASA!? ca stam la rand de 1 ora! Ce faceti? DORMIȚI? …PAI MAI DĂSTEPȚÂLOR! ASTA E MUNCA LA STAT! PERSONAL INSUFICIENT SI PREA PREGATIT SA FACA FAȚĂ NEMULȚUMIȚILOR SI FRUSTRATILOR CARE AU DOAR DREPTURI DAR NU SI OBLIGAȚII! (Platim taxe! Sa vina primaria sa ne adune gunoiul de sub geam! , sa vina sa ne stranga zapada din fata casei! , sa vina sa ne culeaga semintele din parcuri! Am ajuns niste putori rasfațate pentru care, daca au o problema , statul e de vină!

  • Anonim spune:

    Cap Sec, tu ești bugetar ! Ți-ai pus întrebarea că , concursurilede angajare la stat sunt doar pentru a respecta procedura și intră cine trebuie nu cine merită ?

  • Ursu spune:

    !!!!!!!!TOT PLOUA DE MAI BINE DE O LUNA ZILNIC !!! STAM CA PROSTII IN PLOAIE SA ASTEPTAM AUTOBUZUL IN STATIE !!!!!! IN ORICE STATIE

  • Vacarescu spune:

    Dar de era socializării ati auzit? De ce trebuie să se facă totul cu pixul și hîrtie?
    Pt.ca voi angajații administrației nu sînteți în stare să lucrați la calculator, trebuie să plătim noi personal excedentar ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3