930 x122 grota rece

centrul cultural

Pitești: Despre Misterul Creației Omului și Evoluția lui în Timp la Centrul Cultural

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 27-29 decembrie 2022, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile:

Citiți și: Evenimente inedite, lansări de carte, recitaluri de muzică la Centrul Cultural Pitești

Prelegerea cu tema „Omul este mai mult bun, ori mai mult rău?”, în cadrul proiectului „Vaccin împotriva virusului manipulării”, susținut de sociologul, scriitorul și jurnalistul George Smeoreanu, marți, 27 decembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citiți și: Pitești. Evenimente în spiritul sărbătorilor de iarnă la Centrul Cultural

Dialogul cu tema “Misterul Creației Omului și Evoluția lui în Timp”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul “Mișcarea, Esența Creației”, coordonat de dr. fizioterapeut Petruța-Daniela Mihăilescu, avându-l invitat pe vloggerul Nicolae Persu, eveniment care se va desfășura marți, 27 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Dialogul cu tema “Fantezii magistrale”, în cadrul proiectului “Întâlniri culturale”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, avându-i invitați pe scriitoarea Maria Giurgiu și pe poetul Constantin Teodor Craifaleanu, miercuri, 28 decembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Recital muzical și dialog tematic, în cadrul proiectului cultural-educativ “Musicando con Adina Sima”, eveniment care va avea loc miercuri, 28 decembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Prelegerea cu tema “O istorie a emoțiilor în Evul Mediu”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Istorie și istorii cu Marin Toma”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document “Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, joi, 29 decembrie, de la ora 20.00.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90