New Profesional Consult 930 x 122

accident ungaria

Pitești. Destin frânt la 28 de ani. Cine este Adelin, tânărul mort în accident

Adelin Gardin, un tânăr șofer de 28 de ani din Pitești, a murit marți dimineață, într-un teribil accident produs în Ungaria, pe autostrada M1.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Bărbatul lucra ca șofer la o firmă de transport din județul Argeș, iar acasă îl așteptau soția și băiețelul. Potrivit surselor ePitești.ro, soția tânărului ar fi polițistă, fiind angajată din sursă externă.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Trei accidente au avut loc pe autostrada M1 în mai puțin de trei ore, marți, notează presa maghiară. Teribilul accident în care tânărul piteștean și-a pierdut viața s-a produs pe autostrada M1, pe partea care duce spre Austria, la kilometrul 155.

Bărbatul se afla la volanul unei platforme care transporta autoturisme. Acesta a intrat într-un TIR care circula în fața sa. În urma accidentului, o parte a autostrăzii a fost închisă.

Tânărul a fost prins în ansamblul vehiculului, care a fost strivit sub camion, în urma impactului puternic.

Adelin a suferit răni atât de grave încât a murit pe loc, mai notează presa maghiară.

Accidentele nu sunt oricum neobișnuite pe autostrada M1, dar marți a fost un număr excepțional de mare, scrie publicația kisalfold.hu

Nerespectarea distanței este una dintre cele mai mari probleme ale M1”, a declarat András Miltner, șeful Școlii de șoferi ATI din Győr, pentru kisalfold.hu.

Vestea morții tânărul de 28 de ani s-a răspândit rapid în on-line, pe pagina de Facebook a acestuia fiind postate zeci de mesaje de condoleanțe.

Drum lin cate îngeri suflet bun ! Ai plecat prea devreme! De ce, Doamne ?! Nu te vom uita niciodată!

Am aflat cu amărăciune de pierderea ta om minunat, un tata de nota +++ ,un amic și prieten bun. De acum, te vei afla numai în inimile noastre, singurul loc pe care nu-l vei părăsi niciodată. Cu greu găsesc cuvintele potrivite pentru ființa dragă care ne-a părăsit. Vei rămâne mereu în gândurile noastre. suflet bun și minunat. Ai lăsat în urmă un gol enorm și o durere nesfârșită. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Drum lin către îngeri, înger frumos!

Este foarte greu să-ţi gestionezi emoţiile şi să găseşti cuvintele potrivite într-un moment atât de delicat. Ai plecat mult prea devreme de lângă noi. Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis că vrea să îl aibă lângă el, dar ai lăsat un gol imens în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi să te aibă în pază, om de milioane cu suflet minunat! Nu te vom uita niciodată, suflet minunat!

Drum lin spre cer sufletul meu, Dumnezeu sa fie cu tine, sa aibă grija de tine și sa te tina in dreapta lui, ai fost un suflet bun și minunat! Te-am iubit ,te iubesc și te voi iubi mereu sufletul meu bun, frățiorul meu! Ai lăsat un gol imens in inima si in sufletul nostru !!!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3