NOR CURIER 930X122

dezaxat

Pitești. Dezaxat în parc! A vrut să întrețină relații sexuale cu un minor

Pitești. Dezaxat în parc! A vrut să întrețină relații sexuale cu un minor

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Update: Pe 17 iunie, individul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, 18, iunie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știrea inițială: Situație șocantă astăzi în Parcul Lunca Argeșului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Un individ a abordat un copil de 15 ani. Bărbatul i-ar fi propus în mod repetat, potrivit informațiilor noastre, să întrețină relații sexuale orale.

Din câte se pare, i-ar fi sugerat să meargă într-o toaletă aflată din parc.

Din fericire, băiatul a avut prezență de spirit! L-a înregistrat audio pe individ și a plecat în căutare de ajutor.

S-a întâlnit cu o patrulă a Poliției Locale Pitești, aflată în parc. Oamenii legii l-au găsit pe individ. Cercetările au fost preluate de Secția 1 Poliție din oraș.

„În jurul orei 14.00, un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, aflat în patrulare în zona parcului Lunca Argeșului, a fost înștiințat de către un minor de 15 ani, că în zona terenului de fotbal se află un individ care i-a adresat cuvinte obscene, dar și propuneri indecente, cu tentă sexuală.

A oferit semnalmentele individului și, în scurt timp, acesta a fost identificat.

În urma procedurilor de identificare a persoanei, s-a stabilit că se numeste O.M., de  54 de ani și este din Pitești.

Individul nu a recunoscut nimic, dar minorul are și o înregistrare audio pe telefon.

Cercetările vor fi continuate de Secția 1Poliție, care a fost anunțată de către polițiștii locali”, a transmis Bogdan Aristănțoiu.

Apelați autoritățile!

De fiecare dată când considerați că sunteți martorii unor situații ilegale, nu ezitați să luați legătura cu autoritățile.

„Îi sfătuim pe cetățeni să ia legătura cu noi atunci când situația o impune. Ne pot contacta telefonic la 028/210230, 222248 sau 0348/911.

Colegii mei vor interveni prompt pentru siguranța piteștenilor”, mai precizează pentru publicația noastră purtătorul de cuvânt al Poliției Locale.

Foto principal: Arhivă/ Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90