New Profesional Consult 930 x 122

accident

    Pitești. Doi polițiști, răniți în accidentul de lângă Ștrand!

    Update, ora 15.26, IPJ Argeș transmite:

    Citiți și: Accident foarte grav în Vinerea Mare! Impact puternic ACUM, în Argeș

    „În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la un eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane care au calitatea de polițist, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

    Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat, de 49 de ani, din Pitești, care se deplasa pe str. Costache Negri din municipiul Pitești, din direcția Podul Viilor spre Târgu din Vale, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare față de autovehiculul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeași direcție de mers, de către un bărbat, de 51 de ani, din Pitești.

    Citiți și: Aceștia sunt tinerii de 16 și 19 ani morți în accidentul cutremurător din Argeș!

    În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în autovehiculul aflat în fața acestuia, condus în aceeași direcție de deplasare, de către un bărbat, de 28 de ani, din Bascov.

    În urma evenimentului rutier, au suferit leziuni ocupanții primului autoturism (cu care a intrat în coliziune autoutilitara), respectiv bărbatul de 51 de ani, din Pitești, și pasagera dreapta față, de 32 de ani, din Pitești, care au fost preluați de echipaje medicale și transportați la spital pentru îngrijiri.

    Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

    În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările sunt continuate, pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”

    Update, ora 15.14:

    Într-una dintre mașinile implicate în accident se aflau doi polițiști.

    Mașina lor a fost lovită din spate de către o dubă, aceștia nefiind vinovați de producerea evenimentului rutier.

    Știrea inițială, ora 13.03 – Pitești: Accident cu trei mașini lângă Parc Ștrand!

    Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în municipiul Pitești, zona Ștrand.

     

    Potrivit ISU Argeș, trei autoturisme sunt implicate. În urma accidentului ar fi rezultat o victimă cu atac de panică.

     

    La fața locului intervin pompierii pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor, dar și un echipaj SAJ pentru acordarea de ajutor medical la nevoie.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90