New Profesional Consult 930 x 122

furt

Pitești: Două tinere de 19 ani, prinse la furat în Profi!

În cursul zilei de ieri, 13 iulie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras obiecte vestimentare dintr-un magazin de profil, iar una dintre acestea a fost prinsă de personalul de pază, cealaltă reușind să fugă, după ce ar fi abandonat o parte din bunurile sustrase, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

În urma sesizării, în scurt timp, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat persoana care reușise să fugă, și care a fost condusă la sediul poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform art. 228 din Codul Penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Scandalos! O femeie și două minore au furat de pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu

Potrivit sursei menționate anterior, în urma cercetărilor, s-a stabilit că persoana care a abandonat obiectele vestimentare la momentul depistării de către personalul de pază, identificată ulterior ca fiind o tânără de 19 ani, din Merișani, este cercetată și în alte cauze cu mod de operare similar.

Cea în cauză ar fi sustras 10 perechi de pantaloni, de pe raftul magazinului, cu sprijinul unei alte tinere de 19 ani, din Merișani.

În urma administrării probatoriului, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea activității infracționale a ambelor persoane și luarea măsurilor legale care se impun.

Foto descriptiv: Digi24

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Din Merisani, cu fapte similare la activ? Al dracului jurnalism, acum nu mai avem voie sa spunem ca alea sunt tiganci sadea, ca asta le e meseria, iau in fiecare dimineata maxi-taxi de la Merisani si vin la Pitesti la furat… Trebuie sa le respectam „cultura tiganeasca”, nu? Asta le e cultura!

  • rumân spune:

    Nu jurnalismul este de vina ca NOI nu le putem spune tigani. De vina sunt legile UE, in care suntem intrati pana in gat. Daca in public le spui asa iei amenda. Ei ne spun, peiorativ, rumâni si nu le face nimeni nimic.
    Din nefericire aceasta rasa o sa ne domine, a se vedea Anglia cu indienii de acolo.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3