930X122 MAIA

Cristina Gentea

Pitești. Edilul Gentea, către adversarii politici: „Ne întâlnim la alegeri”

Primele declarații ale edilului Cristian Gentea după ce a fost numit și în acest an președinte al PSD Pitești, funcție pe care și-o menține încă din anul 2010.

Citiți și: Pitești. Primarul Gentea, așa cum nu l-ați mai văzut!

Cristian Gentea a declarat scurt și la obiect că obiectivele sale pentru 2024 sunt să obțină funcția de primar, să aibă majoritate în CL Pitești din partea PSD și ambele funcții de viceprimari tot din partea PSD.

„Responsabilitate, asta simt.

Ați văzut, toți colegii mei au încredere în mine, apreciază ceea ce am făcut și eu nu pot să răspund decât așa cum se așteaptă fiecare dintre ei.

Mesajul meu este cel pe care l-am transmis și în timpul conferinței.

Eu am încredere în ei, îmi doresc să construiesc împreună cu ei, dar și noi împreună, organizația, trebuie să fim mult mai incisivi și să reușim să convingem cât mai mulți piteșteni că viitorul acesta este.

Piteștenii trebuie să înțeleagă și să vadă că suntem foarte bine organizați și că ne dorim să facem cât mai multe lucruri pentru Pitești.

La început, în 2020, eram un primar nou, la primul mandat, am obținut multe voturi față de partid și atunci mi-aș fi dorit ca piteștenii să-mi dea posibilitatea să am un Consiliu Local majoritar, cu care să pot să-mi impun proiectele.

N-am reușit atunci, dar eu zic că, cu ce am făcut și cu ce voi face în continuare, în 2024 o să reușesc.

Deci, obiectivul pentru 2024 este Primăria, ambii viceprimari și, evident, majoritatea în Consiliul Local. Este un plan ambițios pe care sper să-l duc la bun sfârșit.

Pentru adversarii politici n-am un mesaj neapărat, noi ne facem treaba și ne întâlnim la alegeri”, a declarat edilul Cristian Gentea.

 

555×222  MAIA
570 X 90 CAPRA 3