NOR CURIER 930X122

Gentea

Pitești. Edilul Gentea „tună și fulgeră”: Lucrurile nu vor rămâne așa!

Pitești. Edilul Gentea „tună și fulgeră”: Lucrurile nu vor rămâne așa!

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Primarul este furios după ce necunoscuți au distrus florile din jardinierele de pe Podul Viilor, de la intrarea din Pitești, de lângă Vivo Mall.

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Acesta transmite pe pagina sa de socializare, cu puțin timp în urmă:

„Din păcate, au fost distruse din nou florile și jardinierele de pe pietonala care traversează râul Argeș!

Observ cu dezamăgire că distrugerea acestora a devenit o obişnuinţă!

Lucrurile nu vor rămâne așa! Vom face tot posibilul ca astfel de lucruri să fie sancționate pe măsură!

Vreau să vă întreb din nou, ar fi mai simplu să ridicăm ghivecele decorative de tot?

Vă atașez fotografii dinainte, când se observă frumusețea florilor în jardiniere, dar și din prezent, când lipsa bunului simț a făcut ravagii!

Concluziile le trageți dumneavoastră!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

16 comentarii

  • Theodor Ivan spune:

    Esti o floare,esti un crin,esti primarul cel mai tâmp si in semn ca te iubesc,eu nu te mai votez….Razi de noi,ai politie comunitara care nu fac nimic,se ascund la umbra,ce ai facut cu bazinul olimpic,ai rezolvat cu vopseaua din interior?Vai steaua ta…..

  • Eugen spune:

    Singura instituție care trebuie să răspundă este „poliția locală”. Sunt bine plătiți din banii contribuabililor. Aceasta este filozofia cea complicata…..

  • Anonymous spune:

    Am mai spus și o repet! In acest oraș nu poți avea ceva frumos, suntem bolnavi mintal și distrugem tot, mâzgălim, rupem, strivim, spargem, smulgem… Apucături de oameni demenți! Poate să facă Gentea orice atâta timp cât sănătatea psihică a oamenilor este in continuă degradare. O sa fie nevoie ca până și florile sa fie păzite 24/7 pentru a nu le.distruge o minte bolnavă care urăște tot ce e frumos și curat.

  • Elena Iordache spune:

    pe dobitoci nu ai cum sa i educi.
    unul singur prins si pedepsit pe masura faptei si nu se mai repetă experiența

  • Eleonora spune:

    Aceasta este o situație frecventă în tot orașul! Atât timp cât cei care trebuie să vegheze la ordinea și liniștea publică și să sancționeze needucații care fac astfel de distrugeri nu își fac datoria, nu vom avea un oraș civilizat!

  • Ionut spune:

    Domnul Gentea nici nu știi cât de mic începi sa fi,pai pe aia de mănâncă banii degeaba ,,politia locala ,,ii ții degeaba sa doarmă un mașini,urcați va toți într un avion pt Polul nord bilet dus și LASATI ORASUL PT ALTII,ATI DISTRUS FC ARGES,VRETI SA TERMINATI TOT.

  • Anonim spune:

    Iarasi cotcodacesti fara sa-ti pui capul la contributie, domnule Semafor! Am mai zis-o si cu alta ocazie, jardinierele alea sunt furate sau distruse de una sau doua persoane certate cu legea, daca i-ati fi prins pe aia nu s-ar mai fi intamplat. Dar politistii din Pitesti, si cei care au scoala de politie si semianalfabetii de la „locala”, s-au invatat sa nu mai faca teren, stau toata ziua cu cururile prin masini sau prin birouri, timpul trece, leafa merge. Scoate-i pe strazi pe politisti sa patruleze, pune camere de supraveghere in zonele cu probleme si curata orasul de infractori. E simplu! Nu-i mai acuza la gramada pe oamenii corecti din Pitesti de lipsa a bunului simt doar pentru ca tu esti incapabil sa rezolvi asemenea lucruri marunte. Daca mareata ta politie nu se descurca cu niste gainari care distrug cateva ghivece de flori, ce sa mai zicem cand orasul se va confrunta cu vreo situatie mai grava? Ne-am saturat de marii „gospodari” care stiu doar sa dea din gura (si sunt slabi, ilogici si ipocriti chiar si cand palavragesc)…

  • Valerica spune:

    Desfintati Politia Rusinii Comunitare !
    Sunt buni la stat la panda prin cartiere la semnele de interzis mai ales atunci cand se pun,dupa care iar dispar.
    Am dat o data telefon la ei (Politia comunitara) era un scandal in spatele blocului,culmea in spatele sectiei de Militie,si mi s a spus ca nu au masina…ca vin pe jos !
    Nu stiu cine e mai distrus in ecuatia asta.
    Politia comunitara sau acest primar care cred ca nu prea e sanatos la cap,la cifrele care le aud bagate in tot felul de w.c.uri,parcuri de copii etc.
    Ca nebunia sa fie maxima,a mai scos si gardul viu de pe marginea strazilor,punand alte flori,panselute.
    Ma intreb ce urmeaza.Panselute pe OLX cred.

  • Jeni Tudor spune:

    Când amenzile vor fi usturătoare și se vor încasa atunci oamenii se vor educa altfel , cu vorba buna,nici o șansa .

  • Miloiu spune:

    De ce sunteți supărați D. Primar. Protejați poliția locală și parcul lunca Argeșului îl păzește MSS. E bine că nu sunteți supărat că în Pitești nu e nimic de viitor, că tinerii pleacă. Încercați să distrageți atenția cu lucruri de 2 lei. Problemele sunt adânci. Nu sunteți bun decât de partypri cu sifonaria bugetului. Se vede de ce sunteți în stare.

  • Lia spune:

    Pe bune? Nu e platit sa faca pe vedeta pt niste ghivece de flori.
    E o gainarie si e responsabilitatea altora.

  • Gicu spune:

    Le dai cu Proces verbal Politiei locale. Sa plătească ce se fura din salariu, înțeleg ca au cu ce.

  • Viorel spune:

    semafor, pai maidanezii de la locala daca stau in masini cine sa le păzească?!
    nu stiu de ce dar cred ca aproape zilnic vad pe unu de la ei cu capu de porc si mai colorat emil parca il cheama care doarme in masina si cu unu care pare mai nou in breasla
    in lunca pazeste parcu mss , hai sa externalizam si florile sa angajam firma sa le păzească sa vezi ce stau nemiscate acolo, nici nu au ciraju sa se ofileasca.
    mama voastră de nenorociți va trebuie stadioane si sali de sport si sptalu de copii il prelungiti cu ziduri din panou de spuma.

  • Radu spune:

    poliția locală , această instituție căpușe care soarbe o mare parte din bugetul contribuabililor , sunt cei care trebuie sa descurce ițele ! Gentea trebuie să pună presiune pe ei sau să-i desființeze

  • Cristina spune:

    Ar trebui puse ,să le păzească , niște pisici.

  • Noname spune:

    Mentalitatea oamenilor o poți schimba cu exemplul sefilor/conducătorilor .
    Daca ei fura , distrug și nu li se întâmplă nimic ce pretenții putem avea de la populație ? Urmează conducătorii !
    Când șefii vor fi cei de urmat vom avea și flori in jardiniere ..,. și altele
    Simplu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90