Donaris 930 x 122

bratianu

Pitești. Elevă de la „Brătianu”, umilită de o angajată DM din Centru!

Pitești. Elevă de la „Brătianu”, umilită de o angajată DM din Centru!

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

O situație șocantă a avut loc la începutul acestei săptămâni într-o drogherie din centrul municipiului Pitești.

O tânără, elevă a Colegiului Național „Ion C. Brătianu” susține că a fost umilită de una dintre vânzătoarele magazinului. Părinții fetei au reclamat situația la Poliție și ne-a sesizat cazul la redacție.

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

Acuzată fără probe?

Totul s-ar fi petrecut luni, 27 februarie, undeva în jurul 13:30. Fata a mers la magazin, s-a uitat la diferite produse, iar la ieșire a fost oprită de una dintre vânzătoare pentru că ar fi existat suspiciunea că a băgat un produs în ghiozdan.

Cum s-a ajuns în această situație? Tânăra spune că, la un moment dat, în timp ce era în drogherie, ar fi căutat ceva în rucsac. A sesizat că o angajată o privește insistent, însă nu a acordat importanță pe moment.

Ce a urmat la ieșirea din magazin a șocat-o, însă, pe fată. I-ar fi fost luat ghiozdanul și scoase toate articolele din el. Adolescenta ar fi fost controlată și în buzunare în fața celorlalați clienți. Cu alte cuvinte, s-a simțit umilită și tratată ca și cum ar fi fost o hoață.

„Copilul meu a fost traumatizat, eu îl duc la psiholog!”

După ce a trecut peste șoc, fata și-a anunțat părinții. Împreună cu mama, adolescenta a revenit marți la magazinul din centrul orașului. Femeia i-a cerut lămuriri unui reprezentant al drogheriei pentru că nu ar fi procedat legal din moment ce în incintă există camere de suraveghere.

Angajații magazinului ar fi trebuit să aibă o altă atitudine, spune mama copilei umilite: să verifice camerele și ulterior, dacă exista o probă, să anunțe autoritățile.

„Copilul meu a fost traumatizat, eu îl duc la psiholog!”, spune piteșteanca. Discuția pe care mama adolescentei a avut-o cu una dintre angajatele drogheriei a fost filmată cu camera ascunsă:

A fost sesizată Poliția!

Astăzi, eleva de la „Brătianu” împreună cu părinții săi au mers la Poliție. Au depus o plângere la Secția 1 din Pitești.

Rămâne de văzut care va fi deznodământul acestei situații.

Precizăm că am încercat să luăm legătura cu reprezentanții magazinului pentru un punct de vedere, însă fără rezultat.

Dacă aveți informații sau imagini care pot deveni o știre ne puteți contacta prin mesaj pe numărul de WhatsApp 0730 971 621 sau ne puteți trimite un e-mail la adresa redactia@epitesti.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Remus spune:

    Si eu daca as fi vinzator si as vedea pe cineva cu ghiozdanul sau rucsacul fosnaind printre rafturi ,as avea tot dreptul sa am bănuieli, dar as vorbi si ruga politicos pers respectivă sa isi goleasca buzunarele si ghiozdanul daca ar fi in fisa postului meu genul acesta de atribuții, decit sa chem poliția si să-i pun pe ei sa faca lucrul acesta,sau mai simplu daca erau camere video as fi verificat mai întîi filmarile.
    Oricum multă baftă la psiholog,poate o învață ca nu e ok umbli in rucsac printre rafturi,in orice alta unitate de desfacere,ar banui oricine orice.

  • f spune:

    mare trauma! Parintii vor sa profite de acest aspect pentru a cere daune morale! Din punctul meu de vedere doresc niste bani in urma evenimentului!

  • G spune:

    Asa este f.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3