EcoMoto 930×122

femeie căzută pe stradă

Pitești. Eroii zilei! Un consilier, un medic și un polițist au salvat viața unei femei

În această dimineață, câțiva trecători au salvat viața unei femei care a căzut pe stradă, în cartierul piteștean Găvana. Printre ei s-a aflat și consilierul județean Valentin Deaconescu (foto), un angajat al SMURD Brașov și un polițist de la Secția 2 Poliție Pitești.

Citiți și: POMPIERI SALVATORI ÎN DRUMUL SPRE SERVICIU

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei locuințe de pe strada Mircea Eliade, acolo unde s-a petrecut incidentul.

Din imagini se observă cum femeii i se face brusc rău, iar după ce merge câțiva pași se prăbușește pe trotuar.

În tot acest timp, aceasta este văzută și ajutată de către un bărbat care mergea pe același trotuar cu ea. Femeia, o bătrânică de 70 de ani, se prăbușește la pământ chiar de la brațul bărbatului. La scurt timp, sare în ajutor un alt trecător, o femeie.

În timp ce cei doi încearcă să intervină cumva ca să-i salveze viața, foarte mulți oameni trec nepăsători pe lângă scenă: atât pietoni, cât și șoferi care circulau pe stradă.

După câteva minute, în dreptul acestora oprește o mașină. Din autoturism coboară consilierul județean Valentin Deaconescu care, de asemenea, încearcă să dea o mână de ajutor.

Potrivit martorilor, femeia nu mai putea să respire. La sfatul consilierului Deaconescu, cei prezenți au așezat-o pe femeie pe lateral, moment în care a început să vomite și să respire din nou.

 

Ulterior, un alt bărbat, care era chiar salvator SMURD, a intervenit. Acesta i-a și sfătuit pe trecători cum să acționeze în continuare. Și un polițist de la Secția 2 Poliție Pitești s-a alăturat salvatorilor.

Într-un final, la fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ. Echipajul a consultat-o pe bătrână și i-a administrat o perfuzie.

Femeia a refuzat transportul la spital. Unul dintre martorii prezenți la incident a condus-o ulterior, în siguranță, acasă.

Grație celor care au intervenit fără să stea pe gânduri, incidentul nu a avut o finalitate tragică.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3