Donaris 930 x 122

S.C. Salubritate 2000 S.A.

    Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

    Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

    Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

    Deșeurile voluminoase: NU la platformele de colectare, DA la centrul de pe strada Dârzu, Pitești!

    „Cum vă puteți debarasa în mod gratuit și responsabil de obiectele de mobilier care nu vă mai sunt de folos și de electrocasnicele vechi/defecte, fără a le depozita necontrolat la platformele de colectare?

    Citiți și: Nu uitați: se întâmplă săptămâna aceasta! Este gratuit

    Salubritate 2000 S.A. pune la dispoziția piteștenilor centrul de colectare, situat în Pitești, str. Dârzu (fostă Caporal Dogaru) nr. 12C.

    Ce deșeuri pot fi aduse în acest centru de colectare?

    Pot fi aduse deșeuri voluminoase, deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), precum și deșeuri reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă, de luni până vineri, între orele 07:00 și 16:00.

    Exemple de deșeuri voluminoase și DEEE: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

    Pitești. Este gratuit pentru toți locuitorii

    Preluarea deșeurilor, la centrul de colectare, se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Identificarea cetățenilor care transportă și predau deșeuri, în centrul de colectare, se va face în baza cărții de identitate.

    Piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție în cadrul campaniilor speciale de colectare din datele de 28 iunie, 27 septembrie, 13 decembrie.

    Locul deșeurilor voluminoase nu este la platformele de colectare!

    Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!

    Pentru informații suplimentare adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.”, a transmis societatea.

    Foto principal: Arhivă/Descriptiv

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Un comentariu

    • Lincu Marin spune:

      daca tot platim pt. gunoi la salubritate de ce trebuie cetateanul sa duca deseurile mari la centru.nu credeti ca acele containere puse pt.gunoi separat nu sunt de folos pt. ca cetateanul pune gunoiul tot linga container.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90