EcoMoto 930×122

drum închis

Pitești. Este HAOS! Cu toate că nu s-a anunțat nimic, un sens este ÎNCHIS circulației

Pitești. Este HAOS! Cu toate că nu s-a anunțat nimic, un sens este ÎNCHIS circulației

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Update ora 09.46

Primăria Pitești a anunțat, cu maximă întârziere, că pe strada Basarabia, circulația este închisă dinspre Craiovei spre Prundu, ca urmare a desfășurării lucrări de reabilitare.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Menționăm că instituția piteșteană a informat ulterior începerii lucrărilor pe acest drum important, după ce publicația ePitești a semnalat problema reprezentanților acesteia. 

Iată mesajul Primăriei:

,,Întreruperea traficului pe strada Basarabia – vineri, 13 octombrie

Având în vedere executarea lucrărilor de reabilitare pe strada Basarabia, aducem la cunoștință participanților la trafic că astăzi, 13.10.2023, începând cu ora 09:00, va fi întreruptă circulația pe sensul de coborâre de la sensul giratoriu Calea Craiovei spre sensul giratoriu Depou – Bulevardul Petrochimiștilor (între cele două sensuri giratorii).

Pitești. Este HAOS! Cu toate că nu s-a anunțat nimic, un sens este ÎNCHIS circulației

Rugăm atât locuitorii din zonă, cât și participanții la trafic să evite acest segment de drum și să folosească rutele ocolitoare.

Știre inițială ora 09.37

Este „nebunie” la această oră pe centura dintre cartierul Prundu și Craiovei. Un sens de circulație este închis pentru (posibil) asfaltare.

Toți șoferii care merg spre Prundu dinspre Craiovei sunt nevoiți să facă cale întoarsă și să caute rute ocolitoare!

Primele informații arată că s-ar asfalta un sens de mers și, din această cauză circulația este oprită total pe sensul Craiovei – Prundu de la ora 07.30, din această zi, până la minim ora 19, în această seară!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Ionuț spune:

    Super eficientă la primăria Pitești ! 😅 La anul să mergeți să-i votați !!!

  • Cristian spune:

    Eu zic să mai pună câteva semafoare!!!

  • razvan c spune:

    Lipsa de respect , fața de cetațeni ! Se lucreaza haotic , se inchid strazi , traficul se blocheaza . Toate aceste lucruri denotă incompetența … sa iasă in teren domnii de la Primarie , să vada realitatea .Așa se castiga voturi ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3