EcoMoto 930×122

carmen salub

Pitești. Exclusiv: Filarmonica preia Centrul Cultural

Upadate: Pitești. Exclusiv: Filarmonica preia Centrul Cultural

Citiți și: Câștigătorii unui important concurs și-au primit azi premiile

Proiectul a trecut de votul consilierilor locali. Primarul Gentea a precizat în cadrul ședinței că se va organiza ulteior și un concurs pentru ocuparea funcției de director la Filarmonica Pitești.

Știrea inițială: Un proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei și statului de funcții ale Filarmonicii Pitești urmează să fie votat în ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor: Spectacolul continuă! Concert extraordinar acum, în Luncă

Ar urma să fie înființate 18 posturi, funcții contractuale, în cadrul unui nou Serviciu ce ar urma să fie înființat. „Cultură și evenimente artistice” ar urma să fie denumirea viitorului Serviciu.

Potrivit informațiilor ePitești, însă, ar fi vorba de fapt despre preluarea de către Filarminica Pitești a Centrului Cultural Pitești.

Astfel, angajații de la Centrul Cultural ar urma să fie transferați, odată cu înființarea celor 18 posturi, la Filarmonică.

Filarmonica Pitești este condusă de managerul Gabriel Niță. La șefia Centrului Cultural Pitești este Carmen Salub.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90