Donaris 930 x 122

cocaina

Pitești. Exclusiv: O fată de 20 de ani prinsă drogată la volan!

Pitești. Exclusiv: O fată de 20 de ani prinsă drogată la volan!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

O amplă acțiune a polițiștilor piteșteni a avut loc în această seară în zone din municipiu, dar și pe drumuri din întreg județul.

Au fost trași pe dreapta mai mulți conducători auto.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Și o șoferiță de aproximativ 20 de ani a fost oprită în trafic pe DN 65.

Testată cu aparatul DrugTest, tânăra ar fi avut un rezultat pozitiv la cocaină, spun sursele noastre.

Aceasta a ajuns în urmă cu puțin timp la sediul Poliției Argeș pentru audieri.

Întrebată dacă a consumat ceva, fata a răspuns: „Înainte să mă urc la volan, nu. În urmă cu patru zile!”

Detalii, în video:

 

A mai fost depistat un șofer care ar fi consumat substanțe și în Câmpulung.

Oferă detalii despre cele două cazuri, dar și despre acțiunea care are loc în această perioadă pe drumuile din județ Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș:

 

Polițiștii acționează cu efective mărite la acest sfârșit de săptămână, în cadrul acțiunii cunoscută sub denumirea ,,Blocada”, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere.

Până la acest moment al desfășurării acțiunii (ora 22:00), polițiștii rutieri argeșeni au depistat doi conducători auto aflați sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, pe DN 65, pe raza localității Lunca Corbului, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat o tânără de 20 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că aceasta se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

De asemenea, pe DN 73, pe raza comunei Dâmbovicioara, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Piatra-Neamț, Județul Neamț, care conducea sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

În ambele situații, conducătorii auto au fost conduși la unități medicale, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanțelor a căror prezență a fost detectată, fiind întocmite dosare penale conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

De asemenea, dreptul de a conduce pentru persoanele in cauză a fost suspendat, fiind eliberate dovezi înlocuitoare fără drept de circulație.

Activitățile polițiștilor argeșeni vor continua.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3