Donaris 930 x 122

sofer teribilst

Pitești – Exclusiv: Polițist, la un pas să fie lovit de un șofer teribilist cu o Skoda RS

Update ora 12:32, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Puști de 19 ani, viteză ireală pe o stradă din oraș!

„În urma activităților de control efectuate de polițiști, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 7.200 de lei, fiind retrase 10 certificate de înmatriculare.

Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru: anvelope de alte dimensiuni, noxe peste limită, nepurtarea centurii de siguranță, valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, lipsă documente, etc.”

Citiți și: Argeș: Șofer începător – pericol public! Multiple infracțiuni la volan

Știrea inițială, ora 10:14 – Pitești – Exclusiv: Polițist, la un pas să fie lovit de un șofer teribilist cu o Skoda RS.

Un incident grav putea să aibă loc aseară, în cadrul acțiunii Poliției Rutiere, desfășurată pe raza municipiului Pitești, pe Bulevardul Frații Golești.

În timpul verificărilor, un polițist rutier s-a aflat la doar un pas distanță de a fi lovit cu mașina de un șofer care mergea cu viteză.

Deoarece acțiunea de aseară i-a avut în vizor în special pe șoferii cu mașini modificate, aceștia au fost opriți și verificați de agenți și de inspectorii de la RAR Argeș.

Un tânăr șofer teribilist, care conducea o Skoda Octavia RS, o mașină care are cel puțin 200 de cai putere, poate și mai mult, depinde de modificările aduse, de abia a oprit la semnalul polițistului, din cauza vitezei excesive cu care rula pe bulevardul Frații Golești din Pitești.

Acesta a frânat brusc în fața agentului rutier și într-un final a tras pe dreapta pentru a fi verificat.

 

 

Tot filmul acțiunii de aseară, îl puteți (re)vedea,  𝐀𝐈𝐂𝐈 ⬇️

 

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Skoda RS spune:

    O știre foarte buna!

  • Diana spune:

    Nu este pentru prima dată când acest individ are asemenea comportament în trafic. Și mulți alții precum el. Poate acum că s-a definit mai bine ”condusul agresiv” în codul rutier se vor lua măsuri mai ferme pentru ei.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90