930X122 MAIA

fc arges

Pitești. FC Argeș, imens omagiu pentru Dobrin. Va deveni istorie

Pitești. FC Argeș, imens omagiu pentru Dobrin. Va deveni istorie

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

Clubul FC Argeș anunță astăzi retragerea definitivă a tricoului cu numărul 10, în aceeași zi în care omagiem cei 16 ani de când Nicolae Dobrin s-a stins din viață.

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, este cel care a inițiat propunerea.

Citiți și: Demiteri la FC Argeș!

Decizia a fost luată pentru a se onora cum se cuvine munca pe care a depus-o Nicolae Dobrin în slujba Argeșului, devenind astfel un simbol al excelenței, al pasiunii și al loialității față de clubul alb-violet, scrie argesfc.ro.

,,Acesta a fost o figură emblematică pentru FC Argeș și pentru fotbalul românesc .

El nu a fost doar un mare jucător de fotbal, ci și un ambasador al României.

Driblingurile sale nu doar că au amuțit stadioane întregi, ci au și făcut ca numele său și al României să fie scris în publicații de pe întreg mapamondul.

Pitești. FC Argeș, imens omagiu pentru Dobrin. Va deveni istorie

Contribuția sa la succesul echipei FC Argeș, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, nu poate fi niciodată uitată.

Prin retragerea tricoului cu numărul 10, clubul nostru dorește să asigure că amintirea și spiritul lui Nicolae Dobrin vor trăi veșnic în inimile tuturor iubitorilor de fotbal din România.

În această zi solemnă, dorim să transmitem familiei lui Nicolae Dobrin, precum și tuturor suporterilor argeșeni, sentimentele noastre de recunoștință și respect.

Nicolae Dobrin va rămâne mereu unul dintre pilonii de bază pe care acest club își fundamentează viitorul, iar moștenirea sa cu siguranță va continua să inspire generațiile viitoare de fotbaliști români.

A fost cel mai mare și a fost al nostru. Te vom iubi mereu!”, transmite sursa citată.

Foto articol: argesfc.ro

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Foarte frumos! Multi copii de la Fc. Argeş îmbrăcați cu treining cu Fc. A toți la fel. Oare știe domn Primar cine a cumparat echipamentul ăla ca să se de-a el mare și tare. Fraierii de părinți care plătesc sute de mil pe an pt un copil să cumpere treininguri echipament de joc, chirie teren etc. Oare pute-ti să-l întrebați cu ce ajuta Primăria centrul de copii și juniori ca văd ca le place când vin copii îmbrăcați la fel pe banii fraierilor. Una peste alta ești obligat să cumperi treininguri și echipamente de joc an de an, ai bani nu și trebuie să dai ( chirie lunară la teren la Foita 300 lei pe lună și multe altele). Chiar aș fi curios dacă știe toate astea

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3