EcoMoto 930×122

accident

Pitești: Femeie lovită de mașină

Update, ora 16.32, IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

„În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, o femeie de 53 de ani, din Băiculești a fost acroșată de un autoturism condus de o femeie de 34 de ani, din Pitești, care se deplasa pe pe. I.C.Brătianu, având direcția de deplasare dinspre str. Ion Câmpineanu către str. C.A. Rosetti.

În urma evenimentului rutier, femeia de 53 de ani a suferit leziuni, aceasta fiind consultată de un echipaj medical la fața locului.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.”

Știrea inițială, ora 14.03

În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs pe raza municipiului Pitești, pe bulevardul IC Brătianu, vis a vis de IPJ.

Potrivit primelor informații, o femeie a fost lovită de o mașină.

În urma impactului, victima ar fi conștientă.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări. De asemenea, la locul accidentului a intervenit și un echipaj SMURD.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3