EcoMoto 930×122

accident

Pitești: Femeie lovită de mașină pe trecerea de pietoni

În această seară, un pieton, o femeie a fost lovită de o mașină în timp de traversa regulamentar strada, pe bulevardul Nicolae Dobrin din municipiul Pitești.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

În urma accidentului, victima a fost rănită, iar ulterior a fost transportată la spital.

IPJ Argeș transmite: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Dobrin, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi accidentat o femeie de 69 de ani, din Pitești, care se angajase în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. 

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

În urma accidentului, femeia a fost rănită și transportată la spital, cu diagnostic preliminar de fractură la un membru superior și traumatism cranio-cerebral.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90